Μαρία Ηλιάκη: Βγήκε το αποτέλεσμα του τεστ κορωνοϊού

Επιστροφή στην Αθήνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Ηλιάκη: Βγήκε το αποτέλεσμα του  τεστ κορωνοϊού

Σε τεστ κορωνοϊού υποβλήθηκε η Μαρία Ηλιάκη γυρίζοντας από τις καλοκαιρινές της διακοπές , το αποτέλεσμα βγήκε αμέσως.

Το περισσότερο μέρος του καλοκαιριού η Μαρία Ηλιάκη το πέρασε στην Ζυρίχη δίπλα στον αγαπημένο της Στέλλιο Μανουσάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να πέρασε μαζί του μερικές ημέρες στην Κρήτη, όπου την έιδαμε να ξεφαντώνει ωστόσο βρέθηκε και στην Ελβετία ώστε να βρίσκεται στο πλευρό του. Η Μαρία Ηλιάκη άλλωστε, είναι πολύ ερωτευμένη και δεν το κρύβει.

Όταν λοιπόν γύρισε από τις καλοκαιρινές της διακοπές υποβλήθηκε σε τεστ για να βεβαιωθεί ότι είναι καλά αλλά και να εξασφαλίσει ότι τα κοντινά της πρόσωπα θα είναι ασφαλή όταν θα έρθουν σε επαφή μαζί της.

Η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με μάσκα προστασίας κάνοντας το σήμα της νίκης.

Έτσι, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι έκανε το τεστ κορονοϊού, το οποίο βγήκε “αρνητικό”.

«Κάναμε και το COVID τεστ σήμερα! Όλα καλά!», έγραψε η Μαρία Ηλιάκη.

Μαρία Ηλιάκη τεστ κορωνοιού

Μαρία Ηλιάκη: Το έριξε στις ρακές στις διακοπές με τον σύντροφό της

Τις διακοπές της στην Κρήτη κάνει η Μαρία Ηλιάκη στο πλάι πάντα του αγαπημένου της Στέλιου Μανουσάκη και η διάθεσή της φαίνεται να έχει φτάσει στα ύψη, γι'αυτό και αποφάσισε να το ρίξει στις ρακές.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται εδώ και κάποιες μέρες στην Κρήτη, από όπου κατάγεται ο σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη και διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους καθώς είναι τρελά ερωτευμένοι. Η καραντίνα τους είχε κρατήσει χώρια γιατί ως γνωστόν ο Στέλιος βρισκόταν στη Ζυρίχη, όπου και διαμένει μόνιμα. Τώρα όμως έχουν επιδοθεί στην διασκέδαση και παίζουν με τα κύματα.

Σε βραδινή τους έξοδο, η Μαρία Ηλιάκη αποφάσισε να "σφραγίσει" την ευτυχία τους με... ρακές! Ήπιε στην υγειά του έρωτά τους και όπως έγραψε η ίδια σε φωτογραφία που μοιράστηκε στο instagram, ήπιε αρκετές ρακές και έγινε "ντίρλα".

Μαρία Ηλιάκη ρακές