Δανάη Μπάρκα: Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ - Πότε κάνει πρεμιέρα στο Mega!

Το teaser κρύβει και το νέο συνθηματικό του Mega.

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δανάη Μπάρκα: Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ - Πότε κάνει πρεμιέρα στο Mega!

Το Πάμε Δανάη! Είναι σχεδόν έτοιμο και η Δανάη Μπάρκα ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη της εμφάνιση σαν παρουσιάστρια στο MEGA.

Αν όλα πάνε καλά, στο Mega θα αναφωνήσουν Πάμε Δανάη! για πρώτη φορά το πρωινό της 21ης Σεπτεμβρίου. Η Δανάη Μπάρκα και οι αξιόλογοι και έμπειροι συνεργάτες της ετοιμάζουν ένα διαφορετικό και ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρωινό για τους τηλεθεατές και αυτό είναι το teaser, λίγο πριν κυκλοφορήσει το ολοκληρωμένο τρέιλερ.

Το teaser κρύβει το νέο σύνθημα του Mega για το φετινό φθινόπωρο «Επιτέλους νέο πρόγραμμα» και ναι, το Μεγάλο Κανάλι ετοιμάζει ένα φρέσκο πρόγραμμα που θα μας το ξεδιπλώνει σταδιακά το επόμενο διάστημα.

Μπήκε κι όλα στο στούντιο μαζί με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Όσον αφορά στη Δανάη Μπάρκα, είναι μία ανεξάντλητη πηγή θετικής ενέργειας, με έντονο ταμπεραμέντο σαν της μητέρας της! Με λίγα λόγια θα πίνουμε καφέ μαζί με μια φίλη κάθε μέρα στις 10:00 στο νέο της «σπίτι», στο MEGA, με την καλύτερη διάθεση.

«Δε θα σε βλέπω...» - Το μήνυμα την Κατερίνας Καινούργιου για τη νέα εκπομπή της Δανάης Μπάρκα

Με αφορμή τη νέα εκπομπή που πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγο καιρό στο Mega, η Δανάη Μπάρκα, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να στείλει ένα μοναδικό μήνυμα στην καλή της φίλη για το νέο της ξεκίνημα ξεκαθαρίζοντας πως μπορεί να μην την βλέπει επειδή θα παίζουν στην ίδια ώρα αλλά θα μαθαίνει πώς τα πηγαίνει από το κοντρόλ.

Οι δύο κυρίες είναι πολύ καλές φίλες και έτσι η Κατερίνα Καινούργιου δε θα μπορούσε να μην στείλει τις ευχές της στη νεαρή ηθοποιό για το νέο ξεκίνημα που θα κάνει στην ελληνική τηλεόραση, αυτή τη φορά σε ρόλο παρουσιάστριας.

Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε η Κατερίνα Καινούργιου στη Δανάη Μπάρκα «Αν και απέναντι, σ΄ αγαπώ! Καλή επιτυχία φίλη... δε θα σε βλέπω (λίγο ανέφικτο) αλλά θα μου λένε από το ακουστικό τι κάνεις», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα καινούριο Δανάη Μπάρκα