Από το My Style Rocks στο πλατό του Big Brother

Την είδαμε και δεν την καταλάβαμε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Από το My Style Rocks στο πλατό του Big Brother

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η μεγάλη πρεμιέρα του Big Brother και από το πλατό του Μεγάλου Αδερφού, πέρασαν διάφοροι συγγενείς και φίλοι των παικτών. Ανάμεσα τους μια παίκτρια του My Style Rocks.

Συγκεκριμένα, έκατσε στον καναπέ απέναντι από τον παρουσιαστή, και μίλησε για ένα φιλικό της πρόσωπο που βρίσκεται μέσα στο σπίτι.

Ο λόγος για την Τζούλια Κόλλια, την οποία είδαμε, αλλά δεν αναγνώρισε κανείς.

Ρενάτα Ρίτσι My style rocks

Να σημειώσουμε πως απόψε το βράδυ θα δούμε ακόμη ένα επεισόδιο του Big Brother. Μια ημέρα πριν την ψηφοφορία αποχώρησης πρόκειται να δούμε στο σπίτι ακόμη έναν καβγά. Πρόκειται να γίνει χαμός και βγήκε το trailer που μας έδωσε μια μικρή γεύση από τον πανικό που θα επικρατήσει.

Στο My Style Rocks και όχι στο... Big Brother μπαίνει ένα όνομα «φωτιά»

Όπως ξέρετε, χθες το απόγευμα έγινε η πρεμιέρα του My Style Rocks. Η Πόπη Μαλλιωτάκη αναμένεται να είναι μια από τις νέες παίκτριες του παιχνιδιού που πρόκειται να φέρει την ανατροπή.

Όσο η ροή του παιχνιδιού προχωράει ωστόσο, θα βλέπουμε νέες παίκτριες, που θα φέρνουν την ανατροπή και θα αντικαθιστούν αυτές που αποχωρούν.

Η τραγουδίστρια Πόπη Μαλλιωτάκη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Καλοκαίρι #ΝΟΤ» το πρωί της Τρίτης, είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με την παραγωγή και να είναι στο παιχνίδι.

Όλα όσα είπε η Πόπη Μαλλιωτάκη στο παρακάτω βίντεο για το My Style Rocks

Μπορείς να δεις εδώ τον γιο της Πόπης Μαλλιωτάκη που θα πάρει μέρος στο GNTM.