Big Brother: Τα πέταξε όλα έξω η Αφροδίτη - Έβγαλε το μαγιό της μπροστά σε όλους μέσα στην πισίνα

Απίστευτο περιστατικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Τα πέταξε όλα έξω η Αφροδίτη - Έβγαλε το μαγιό της μπροστά σε όλους μέσα στην πισίνα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother. Η Αφροδίτη τα πέταξε όλα έξω, όταν έβγαλε το πάνω μέρος του μαγιό της μπροστά σε όλους.

Η παίκτρια την ώρα που ήταν μέσα στην πισίνα και κολυμπούσε αποφάσισε να κολυμπήσει χωρίς το μαγιό της. Ενώ, σε κάποια στιγμή μπροστά στα αγόρια δεν δίστασε να βγάλει τα χέρια από το στήθος της.

Μάλιστα, τους πέταξε το μαγιό της και ξεκίνησαν τα σχόλια! Δείτε ωστόσο και topless φωτογραφίες της εδώ.

Big Brother: Δεν έμεινε τίποτα στην φαντασία - Με κοφτά μαγιό Αφροδίτη - Ραμόνα

Νέο επεισόδιο Big Brother σήμερα και τα αποκαλυπτικά πλάνα δεν έλειψαν. Η Ραμόνα έκανε την ηλιοθεραπεία της στην πισίνα ενώ δίπλα της πήγε να κάτσει και η Αφροδίτη. Οι δυο παίκτριες, εμφανίστηκαν με κοφτά μαγιό και δεν άφησαν τίποτα στην φαντασία.

Ο Μεγάλος Αδερφός έβαλε μία νέα δοκιμασία στους παίκτες και τους έβαλε να κάνουν ποδήλατο, μέχρι να φτάσουν στην... Σαντορίνη.

Έτσι, οι άνδρες της παρέας συγκεντρώθηκαν στα ποδήλατα και μποστά τους κάθισε η Ραμόνα, για να κάνει ηλιοθεραπεία, κολάζοντας τους παίκτες με το εκπληκτικό κορμί της.

Στη συνέχεια στην παρέα τους ήρθε και η Αφροδίτη με το μαγιό της, η οποία βοηθούσε τον Χρήστο να κάνει τη γυμναστική του.

Τα σχόλια που ακούστηκαν ήταν... μοναδικά, αν και η Αφροδίτη είχε κάνει μία αποκαλυπτική εμφάνιση και λίγο νωρίτερα.

Big Brother: Έκανε γυμναστική στην πισίνα η Αφροδίτη - Το αποκαλυπτικό πλάνο

Νέο επεισόδιο σήμερα στο Big Brother και ξεκίνησε πολύ δυναμικά. Συγκεκριμένα, οι παίκτες βρέθηκαν στην πισίνα και η Αφροδίτη αποφάσισε να κάνει γυμναστική με τη βοήθεια του Χρήστου, με την κάμερα, να δείχνει ένα πολύ αποκαλυπτικό πλάνο.

Έχει μεγαλώσει στη Νότια Αφρική, είναι ηθοποιός στο επάγγελμα αλλά και plus size μοντέλο στη Σχολή Καλών Τεχνών. Απόλυτα απελευθερωμένη, το μήνυμα της είναι “body positivity”. Ενθουσιώδης, κοινωνική και χαμογελαστή, δεν ξεχνάει τον στόχο της… να βγει νικήτρια του Big Brother!

H Aφροδίτη έχει δείξει πως είναι ένα άτομο που δε φοβάται να δείξει το σώμα της και έτσι σήμερα είδαμε ακόμα ένα αποκαλυπτικό πλάνο - ενώ νωρίτερα την είδαμε και με ένα κοφτό μαγιό.