Αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα η Εβελίνα Παπούλια

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα η Εβελίνα Παπούλια

Ευχάριστα είναι τα νέα που αποκάλυψε η Εβελίνα Παπούλια με μια φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτά είναι τα ευχάριστα νέα για την Εβελίνα Παπούλια

Η αγαπημένη ηθοποιός, μαζί με τον Λευτέρη Ζαμπετάκη, θα αναλάβουν καθημερινή πρωινή εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό “Ελληνικό”.

Στο λογαριασμό της λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την φωτογραφία της και έγραψε στη λεζάντα της:

«Φιλαράκια μου αγαπημένα...Κάθε μέρα στο ραδιόφωνο «Ελληνικός 93,2» θα είμαστε μαζί σας ...εκτός Σάββατου και Κυριακής από τις 6:00-10:00 το πρωί!! Εγώ... και ο αγαπημένος μου φίλος και συνάδελφος @lefteriszabetakis θα σας κρατάμε παρέα τα πρωινά σας...σύντομα θα σας ανακοινώσω και την ημερομηνία». Την κόρη της, την έχετε δει; Θα πάθετε πλάκα.

Εβελίνα Παπούλια ραδιοφωνική εκπομπή

Κορμάρα στα 49 της η Εβελίνα Παπούλια - Οι φωτογραφίες που «έριξαν» το Instagram

Τι κι αν η Εβελίνα Παπούλια έχει φτάσει αισίως στα 49, το κορμί της θα το ζήλευε ακόμα και μία 20χρονη! Η αγαπημένη ηθοποιός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και το οι φωτογραφίες της με μαγιό και σορτσάκι, «έριξαν» το Instagram!

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε ανέκαθεν ένα από τα πιο όμορφα σώματα στην ελληνική showbiz και σε κάθε ευκαιρία φαίνεται πως ο χρόνος δεν έχει περάσει καθόλου από πάνω της!

Φέτος το καλοκαίρι έχει ανεβάσει μερικές υπέροχες φωτογραφίες από τις διακοπές της, ενώ πριν λίγο καιρό είχε κάνει μία τρομερή εξομολόγηση. Δείτε τη εδώ και είναι σίγουρο πως θα σας συγκινήσει!

«Ένα υπέροχο καλοκαίρι! Εύχομαι με σύνεση να έχουμε και έναν υπέροχο χειμώνα… προσοχή και αγάπη στους συνανθρώπους μας! Ο COVID-19 υπάρχει γύρω μας… μην το ξεχνάμε… είναι ο αόρατος εχθρός μας δυστυχώς… Να μου προσέχετε φιλαράκια μου» έγραψε η Εβελίνα Παπούλια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.