Σάββατο, 08 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ιωάννα Μαλέσκου: Καταπέλτης οι δηλώσεις της για τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ "Ο Νίκος οφείλει..."

Που αναφέρεται;

Ιωάννα Μαλέσκου: Καταπέλτης οι δηλώσεις της για τον παρουσιαστή του ΣΚΑΙ
News 04.09.2020 12:27
Από Youweekly Team

Καταπέλτης ήταν οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο, αναφέρει πως για την νέα καριέρα που ανοίγεται μπροστά της δεν χρωστάει τίποτα και σε κανέναν!

Η εκπομπή της Ιωάννα Μαλέσκου Love it στον ΣΚΑΙ, έχει ξεκινήσει σχεδόν μια εβδομάδα και οι εντυπώσεις που αφήνει είναι πολλές!

Παρατηρήσαμε βέβαια, μια πτώση στα νουέμρα της εκπομπής...

Ο περισσότερος κόσμος σε έμαθε από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Έχετε βρεθεί από κοντά; Νιώθεις ότι του «χρωστάς»;

«Τον Νίκο τον αγαπώ πολύ και τον είχα γνωρίσει -πριν γίνουμε και γειτονάκια στην κοινή μας πλέον τηλεοπτική στέγη- σε παράστασή του στην Κρήτη, όπου τον απόλαυσα να ξεδιπλώνει το ταλέντο του. Δεν κατάφερα να βρεθώ ως καλεσμένη στο πλατό του γιατί η ώρα συνέπιπτε με τη δική μου ζωντανή εκπομπή, οπότε ήταν αδύνατον. Τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και περιμένω με χαρά να τον φιλοξενήσω στο “Love it”. Δεν μου αρέσει ο όρος “χρωστώ”. Γενικώς δεν μου χαρίστηκε ποτέ κάτι, ούτε χρωστώ σε κανέναν τίποτα, ούτε και χρήματα (γέλια). Έπειτα, στην τηλεόραση κανείς δεν “χρωστά”. Με αυτή την έννοια, ο Νίκος “οφείλει” υλικό με στιγμές δικές μου και τόσων άλλων προσώπων, που έντυνε τη θεματολογία στην εκπομπή του; Μου “χρωστάει” (γέλια); Δεν πάνε έτσι τα πράγματα και είναι και άκομψη τοποθέτηση».

Ιωάννα Μαλέσκου συνέντευξη

Με κολλητό κολάν στον αέρα του Love it η Ιωάννα Μαλέσκου - Απίστευτα πλάνα από τον κάμεραμαν

Με αφορμή τις δοκιμασίες του Big Brother, στο πλατό του Love it στον ΣΚΑΙ πήραν θέση ποδήλατα και η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ποδήλατο φορώντας κολάν προκαλώντας πανικό!

Στο φινάλε λοιπόν της εκπομπής ο personal trainer Γιώργος Παπαδημάκης ανέλαβε να φέρει εις πέρας την αποστολή, έχοντας αφήσει το τιμόνι στην Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνεργάτες της. Εκείνη άρχισε να κάνει ποδήλατο και έβαλε φωτιά στο πλατό! Η φυσική της κατάσταση όπως καταλάβαμε είναι σε πολύ καλό επίπεδο!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΣΚΑΙ: Άσχημα νέα για την Ιωάννα Μαλέσκου

Αυτό είναι το ζώδιο της Ιωάννας Μαλέσκου - Ο αστρολογικός της χάρτης! "Τα επόμενα τρία χρόνια..."

Share