Μαρία Μπεκατώρου: Το λάθος της παρουσιάστριας με την μάσκα - Τι έκανε;

Μάλλον πρέπει να μπερδεύτηκε πολύ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Μπεκατώρου: Το λάθος της παρουσιάστριας με την μάσκα - Τι έκανε;

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι ένα από τα πιο χαμογελαστά παιδιά της ελληνικής τηλεόρασης και λατρεύει τη δουλειά της! Ένα απρόοπτο συμβάν όμως της έτυχε με την μάσκα της

Μαυρισμένη και fit όσο ποτέ η Μαρία ξεκίνησε τις εκπομπές της στο Still Standing και για αυτή τη σεζόν! Ωστόσο είχε κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις στην πρεμιέρα.

H Μαρία πέρασε ένα όμορφο καλοκαίρι στην Κεφαλλονιά και γέμισε τις μπαταρίες της για τον δύσκολο τηλεοπτικό χειμώνα που έρχεται! Εκεί δεν χρειαζόταν συχνά τη μάσκα της έτσι δεν έχει εξοικειωθεί αρκετά. Η μακιγιάζ της Έλσα Πρωτοψάλτη λοιπόν εντόπισε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στη μάσκα της. Το Μαράκι, την είχε βάλει ανάποδα με την σκληρή επιφάνεια που πρέπει να είναι στη μύτη, στο… σαγόνι!

Η Μαρία γέλασε και όπως θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία έμαθε να βάζει τη μάσκα της!

Μαρία Μπεκατώρου

Ξεσήκωσε η Μαρία Μπεκατώρου με το μπικίνι της - Αδυνατισμένη και λαμπερή χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρων

Η Μαρία Μπεκατώρου κατάφερε και ξεσήκωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με μια της φωτογραφία! Φόρεσε ένα υπέροχο μπικίνι και πόζαρε στον φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρων δείχνοντας πιο λαμπερή και ευτυχισμένη από ποτέ.

Η Μαρία Μπεκατώρου μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων διανύει μια χαλαρή περίοδο με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, κι επειδή είναι ένας πολύ ενεργός χρήστης των social media θέλησε να μοιραστεί ένα "αλμυρό" - μιας και βρίσκεται σε παραλία - στιγμιότυπο.

Η φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω πήρε άπειρα likes και σχόλια μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την ανάρτησή της.