Δείτε πως εμφανίστηκε σε συναυλία η Άννα Βίσση - Το σύνολό της εκπληκτικό

Ήταν απλή αλλά σικάτη και με μάσκα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δείτε πως εμφανίστηκε σε συναυλία η Άννα Βίσση - Το σύνολό της εκπληκτικό

Εν μέσω κορωνοϊού η διασκέδαση δεν σταματά, τηρώντας όμως πάντα τα μέτρα και φορώντας μάσκα! Αυτό φαίνεται πως είναι και το μότο της Άννας Βίσση, η οποία προσφάτως έκανε μια σπάνια εμφάνιση στην συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στην Τεχνόπολη και εντυπωσίασε με το πόσο απλή και σικάτη ήταν.

Μπορεί η Άννα Βίσση να είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media, στην πραγματική ζωή όμως δεν πετυχαίνει κανείς εύκολα τις.. συντεταγμένες της. Σε μια σπάνια στιγμή, λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr κατέγραψε την τραγουδίστρια σε ένα τραπέζι να διασκεδάζει!

Για λίγα μόνο λεπτά κατέβασε την μάσκα ώστε οι φωτογράφοι να απαθανατίσουν το χαμόγελό της και μετά την φόρεσε ξανά.

Δείτε τις φωτογραφίες της Άννας Βίσση παρακάτω:

Άννα Βίσση μάσκα

Άννα Βίσση κορωνοϊός

Άβαφες στην παραλία Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα - Τα πρόσωπά τους χωρίς φίλτρα

Η Άννα Βίσση απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα, Οι δύο κυρίες, ανέβασαν μία φωτογραφία στο Instagram, στην οποία ποζάρουν εντελώς άβαφες και μοιράζονται τα πρόσωπά τους, χωρίς καθόλου φίλτρα.

Μαμά και κόρη είναι πολύ αγαπημένες και έτσι περνάνε πολύ χρόνο μαζί. Η Άννα Βίσση έχει μεγάλη αδυναμία στη μοναχοκόρη της, επομένως, όποτε έρχεται στην Ελλάδα φροντίζει να μην ξεκολλάει λεπτό από πάνω της.

Μάλιστα, ανεβάζουν μαζί ένα σωρό υπέροχες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η Σοφία Καρβέλα και η Άννα Βίσση μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό και έτσι πολλές φορές δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποια είναι ποια! Στην πιο πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασαν, μοιάζουν να έχουν σχεδόν το ίδιο πρόσωπο!