Συγκινημένοι στην τελευταία τους εκπομπή στο OPEN Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κακκαβά

Τα συγκινητικά λόγια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκινημένοι στην τελευταία τους εκπομπή στο OPEN Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κακκαβά

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κακκαβά αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την εκπομπή “Καλοκαίρι #Not” και σήμερα μέσα από τη συχνότητα του OPEN αποχαιρέτησαν συγκινημένοι τους τηλεθεατές.

Το ζευγάρι, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του, ενώ μίλησε και με πολύ γλυκά λόγια ο ένας για τον άλλον

«Όπως είχαμε πει όταν ξεκινούσαμε αυτή την τηλεοπτική περιπέτεια, θα περνούσαμε μαζί ένα δύσκολο, περίεργο, παράξενο καλοκαίρι και δώσαμε μια υπόσχεση από την αρχή ότι θα προσπαθήσουμε όσο και για εμάς να μην είναι εύκολο, να κάνουμε το καλοκαίρι αυτό καλύτερο και πιο ευχάριστο για τους ανθρώπους που δεν θα μπορούσαν να πάνε διακοπές και ήταν πολλοί φέτος. Για τους ανθρώπους που θα ήταν σπίτι τους για χίλιους δύο λόγους και νομίζω σε ένα βαθμό μικρό – μεγάλο τα καταφέραμε και αυτό το εισπράξαμε όλοι μας από τα μηνύματά σας, όχι μόνο στα social media, αλλά και στο δρόμο.

Το κορίτσι μου εδώ βίωσε μια κατάσταση που δεν είχε ξανά βιώσει και όλο αυτό που έζησε και δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστείς όλο αυτό. Εγώ της βγάζω το καπέλο και τα κατάφερε για άλλη μια φορά ακόμα και με έκανε περήφανο. Θέλω να ευχαριστήσω το Open, τον Θέμη Μάλλη, τον Νίκο Κοκλώνη. Θέλω να ευχαριστήσω την Ελένη και τον Ετεοκλή που μας χάρισε αυτή τη συντροφιά την τηλεοπτική όλο αυτό το δίμηνο που περάσαμε παρέα και το ζήσαμε και το βιώσαμε στο έπακρον. Με τα καλά, τα κακά, τα άσχημα, τα νεύρα, τις χαρές, τις λύπες. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που είστε εδώ, μέσα από την καρδιά. Πρώτα ο θεός θα τα πούμε τον χειμώνα.», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Από την πλευρά της η Ναταλία Κάκκαβα πρόσθεσε: «Είναι πολύ συγκινητικό να περπατάς στο δρόμο και να έρχονται να σου μιλάνε, αυτό το εισπράξαμε πάρα πολύ έντονα. Ήταν σύντομο το τηλεοπτικό μας αυτό ταξίδι, παρότι όμως σύντομο είχε πολλά έντονα συναισθήματα. Θέλω να ευχαριστήσω τα κορίτσια στο μακιγιάζ, εσάς όλους που ήσασταν γλυκύτατοι. Εσάς παιδιά που είχαμε την ευκαιρία αυτό το καλοκαίρι να σας γνωρίσουμε, με το καλό ο γάμος σας, να χαίρεστε την μπεμπούλα σας και ότι φανταστείτε στη ζωή σας να σας τύχει. Είστε αγωνιστές σας εύχομαι τα καλύτερα. Οφείλω να πω το μεγαλύτερο ευχαριστώ στον άντρα μου, ήμουν η μεγαλύτερη του θαυμάστρια και συνεχίζω να είμαι». Δείτε πως είχαν ανακοινώσει την αποχώρηση τους.

Γρηγόρης Γκουντάρας: Όλη η αλήθεια για την αποχώρησή του από το Καλοκαίρι #NOT

Το μεσημέρι της Τετάρτης 2/9 ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανακοίνωσε στον αέρα του Καλοκαίρι #NOT πως παρά το γεγονός ότι η εκπομπή θα συνεχίσει και την επόμενη εβδομάδα, εκείνος και η σύζυγός του, Νάταλι Κάκκαβα θα αποχωρήσουν - δείτε εδώ τι είπε αναλυτικά. Λίγη ώρα αργότερα με μια ανάρτησή του θέλησε να αποκαλύψει τους λόγους για τους οποίους πήραν αυτή την απόφαση.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε πως η συμφωνία με το κανάλι Open ήταν να ολοκληρωθεί η εκπομπή την Παρασκευή 4/9. Ωστόσο, η εκπομπή πήρε παράταση κι έτσι αφού μένει μόνο μία εβδομάδα πριν ο ίδιος επιστρέψει στην Κατερίνα Καινούργιου και το «Ευτυχείτε», θα ξεκουραστεί και θα περάσει χρόνο με την οικογένειά του.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα

Επειδή πολλοί(και σας ευχαριστώ γι’αυτό) με ρωτάτε, οφείλω να σας πω, πως αυτό το ωραίο τηλεοπτικό ταξίδι ολοκληρώνεται (όπως αρχικά είχαμε συμφωνήσει...)την Παρασκευή... Οφείλω στον εαυτό μου και στην οικογένεια μου(μετά από 52 εβδομάδες καθημερινής δουλειάς...), λίγες ημέρες ξεκούρασης‼ Οφείλω επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για τα καθημερινά απίστευτα γλυκά σας μηνύματα...,ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @opentvgr,στον @nkoklonis, στον @themismallis για την εμπιστοσύνη τους, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μας τους συνεργάτες και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κορίτσι μου @n.kakkava που κατάφερε για ακόμη μια φορά να με εκπλήξει ευχάριστα. Ραντεβού πρώτα ο Θεός, στις 14 του μήνα στο @eutixeite με την αγαπημένη μου @katken85

Γρηγόρης Γκουντάρας γιατί φεύγει από το Καλοκαίρι #NOT