Καφέ της Χαράς: Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της «Κανέλας» - Η τρυφερή ανάρτηση

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς: Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της «Κανέλας» - Η τρυφερή ανάρτηση

Η αγαπημένη «Κανέλα» από το Καφέ της Χαράς ή αλλιώς, Φωτεινή Ντεμίρη, βιώνει στιγμές απόλυτης ευτυχίας στο σπίτι της, τις οποίες μάλιστα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από μία τρυφερή ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με τον αγαπημένο της σύζυγο ο οποίος δεν είναι άλλος από τον τηλεοπτικό «Τρελαντώνη».

Αυτές είναι οι στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της Κανέλας από το Καφέ της Χαράς

Η αγαπημένη Κανέλα είχε τα γενέθλιά της και έτσι συγκεντρώθηκε στο σπίτι της μαζί με την οικογένειά της και όλους της τους κοντινούς ανθρώπους προκειμένου να γιορτάσει.

«Και κάπως έτσι τελείωσε μια υπεροχή μέρα με πολλή αγάπη!!!ευχαριστώ όλους που με θυμηθήκατε και μου στείλατε αγάπη και ευχές, θα προσπαθήσω να απαντήσω σιγά σιγά,να είμαστε καλά,γεροί και δυνατοί και να ξεπεράσουμε αυτές τις δύσκολες μέρες,που ευχομαι να τελειώσουν σύντομα.

Στέλνω αγαπη σε ολους και ευχομαι ένα φωτεινό αύριο! #love #birthday #friends #blessed ##actors #stillsummer #fumily #fumilylove ευχαριστώ @polina_filippou για το υπέροχο φορεμα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Φωτεινή Ντεμίρη.

Μιας και είπαμε βέβαια για το Καφέ της Χαράς, ρίξτε εδώ μια ματιά στο απίστευτο αποκλειστικό ρεπορτάζ που σας έχουμε για τον Μάνο και τη Βάλια που πέφτουν στο κρεβάτι!

Με μπικίνι που κόβει την ανάσα η Κανέλα από το Καφέ της Χαράς - Έτσι είναι το σώμα της στα 59 της

Η Κανέλα, από την σειρά «Το Καφέ της Χαράς» συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και έτσι ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με μπικίνι που κόβει την ανάσα! Το σώμα της στα 59 της είναι απλά άπαιχτο!

H αγαπημένη σειρά πρόκειται να επιστρέψει σε λίγο καιρό, ωστόσο μέχρι στιγμής, οι συντελεστές της απολαμβάνουν τα μπάνια τους και το μαγικό τους καλοκαίρι.

Δείτε και το άγριο σκηνικό που θα σημειωθεί τη νέα σεζόν στο Καφέ της Χαράς

Αυτή είναι η φωτογραφία της Κανέλας από το Καφέ της Χαράς που ποζάρει με μπικίνι που κόβει την ανάσα στα 59 της

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο και με πόζα ευτυχίας, η Φωτεινή Ντεμίρη, σημειώνει στη λεζάντα:

«Δεν σε χορταίνω θάλασσα μου!!!!!!οταν κοιτώ τη θάλασσα γαληνεύει η ψυχή μου......».