Απίστευτες εικόνες από το The Bachelor - Τα ρομαντικά ραντεβού και το... ξεκατίνιασμα

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απίστευτες εικόνες από το The Bachelor - Τα ρομαντικά ραντεβού και το... ξεκατίνιασμα

Λίγες μέρες πριν κάνει πρεμιέρα στον ALPHA, κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του νέου ριάλιτι με τίτλο «The Bachelor» και είδαμε ήδη τις πρώτες απίστευτες εικόνες. To show θα έχει απ' όλα, από ρομαντικά ραντεβού μέχρι χοντρό ξεκατίνιασμα!

Το νέο αυτό ριάλιτι πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου στις 10. Πριν όμως δούμε το πρώτο επεισόδιο ο ALPHA θέλησε να δώσει μία πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να συμβεί.

Πολλές γυναίκες θα διεκδικήσουν τον Παναγιώτη Βασιλάκο, μόνο μία ωστόσο θα είναι αυτή που θα κερδίσει τελικά την καρδιά του και το παιχνίδι, ενώ πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως χώρισε με την αγαπημένη του.

Όπως θα δείτε και στο τρέιλερ που ακολουθεί, στο παιχνίδι θα υπάρξουν αρκετές εντάσεις ανάμεσα στις παίκτριες ενώ ο παρουσιαστής θα έρθει κοντά με αρκετές διαγωνιζόμενες μέχρι να βρει την εκλεκτή της καρδιάς του.

Παναγιώτης Βασιλάκος: Έκανε την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή λίγο πριν ξεκινήσει το The Bachelor

Το Bachelor, το νέο show του Alpha, έρχεται για να μας καθηλώσει, με όμορφες παρουσίες και όχι μόνο. Στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε τον κούκλο Παναγιώτη Βασιλάκο, με βλέμμα που θα κλέψει τις καρδιές, κάθε γυναίκας. Τι μαθαίνουμε για τη προσωπική του ζωή, πριν τη πρεμιέρα;

Είναι 30 χρονών και κατάγεται από τη Μάνη. Ακόμη δε πιστεύει τη τύχη του, που είναι ο πρώτος Bachelor και θεωρεί τον εαυτό του πολύ τυχερό. Είναι real estate managment και έχει τρελό πάθος με τη δουλειά του. Οι στόχοι, είναι η δύναμη του. Πιστεύει στις σχέσεις, ενώ ζηλεύει τους γονείς του, που έχουν αληθινή σχέση πάθους, μετά από τόσα χρόνια. Είναι έτοιμος να ερωτευτεί και ελπίζει να βρει το άλλο του μισό.

Θυμίζουμε τα βασικά! Είκοσι θα είναι οι υποψήφιες που θα πρέπει να καταφέρουν να κερδίσουν τη καρδιά του. Μία θα καταφέρει να σταθεί στο πλάι του. Ποια θα είναι αυτή; Η επιλογή θα γίνεται με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο. Συγκεκριμένα, κάθε εβδομάδα, θα πραγματοποιείται η Τελετή Ρόδων. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, δηλαδή, θα δίνει από ένα κόκκινο τριαντάφυλλο, σε όποια θεωρεί κατάλληλη, να συνεχίσει το δρόμο, για τη κατάκτηση της καρδιάς του. Όσες δε κερδίζουν τριαντάφυλλο, θα χάνουν την ευκαιρία της κατάκτησης του.

Δες εδώ, τον παρουσιαστή του Bachelor.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος του Bachelor