"Λαχτάρα" για την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο - Τι έκαναν τα παιδιά;

Η ανάρτηση και τα σχόλια στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Το φετινό καλοκαίρι η Ελένη Μενεγάκη το πέρασε όλο στην όμορφη Άνδρο με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της. Οι βουτιές στη θάλασσα δεν είχαν τέλος και η παρουσιάστρια για πρώτη φορά δεν δίστασε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες τους. Τι συνέβη και "λαχτάρισε";

Λίγες ημέρες πριν επιστρέφει στην Αθήνα, καθώς τα σχολεία ανοίγουν και πάλι - με την αγωνία της παρουσιάστριας να είναι μεγάλη - απόλαυσαν οικογενειακώς τις ημέρες τους στην παραλία.

Με τους διαδικτυακούς της φίλους λοιπόν η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες των παιδιών της, τα οποία πηδούσαν στο νερό από ένα πολύ μεγάλο ύψωμα με την ίδια να "λαχταράει" κάθε φορά με τις βουτιές τους, καθώς σαν μαμά φοβόταν πολύ μην συμβεί το οτιδήποτε.

Μάλιστα, το γεγονός δεν δίστασε να αποκαλύψει και στις απαντήσεις των followers της που την σχολίασαν στην ανάρτηση. Σε ένα από αυτά σχολίασε πως οι τσιρίδες της ακουγόντουσαν μέχρι την Αθήνα, ενώ η ίδια δεν ακολούθησε τα παιδιά της για να πηδήξει και αυτή.

 Ελένη Μενεγάκη παιδιά

 Ελένη Μενεγάκη παιδιά φωτογραφία

 Ελένη Μενεγάκη Instagram

 Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος

Ελένη Μενεγάκη: Να τι της είπαν τα παιδιά της όταν κατάλαβαν πως είναι... διάσημη!

Πώς βλέπουν τα παιδιά των celebrities και γενικά των διάσημων το γεγονός ότι οι γονείς τους είναι αναγνωρίσιμοι; Η αλήθεια είναι πως σίγουρα θα τους κοιτούν στον δρόμο όταν περνούν. Τι είπε όμως η Ελένη Μενεγάκη για τα δικά της παιδιά;

Το εν λόγω θέμα λοιπόν συζητήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με την ίδια να λέει την εμπειρία της από τα δικά της παιδιά. Ειδικότερα η όμορφη παρουσιάστρια είπε πάνω στο θέμα, που συζητούσαν στην εκπομπή πώς:

"Τα παιδιά ασχολούνται με άλλα πράγματα.. Τα παιδιά κάνοντας παρέα και με άλλα παιδιά δεν βλέπουν τις διαφορές, τις βλέπουν αλλά δε δίνουν σημασία.… Εγώ θυμάμαι τα παιδιά μου ήταν αρκετά μεγάλα όταν μου είπαν, «Ρε μαμά εσύ γιατί όταν έρχεσαι στο σχολείο σε κοιτάνε όλοι; Γιατί εσύ έρχεσαι πάντα έτσι ωραία χτενισμένη με τακούνια και οι άλλες γυναίκες έρχονται πιο κανονικά".