«Έσκασε» η είδηση που όλοι οι τηλεθεατές περίμεναν για τον Σάκη Ρουβά

Πότε θα τον δούμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έσκασε» η είδηση που όλοι οι τηλεθεατές περίμεναν για τον Σάκη Ρουβά

«Έσκασε» μια είδηση που όλοι οι τηλεθεατές περιμέναμε για τον Σάκη Ρουβά, αφού πολύ σύντομα επιστρέφει και πάλι μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Το The Voice πρόκειται να κάνει για ακόμη μια χρονιά πρεμιέρα μέσα από τον σταθμό του Φαλήρου και θα μας χαρίσει αξέχαστε μουσικές στιγμές.

Στις θέσεις τους παραμένουν οι τέσσερις κριτές, Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Ελεωνόρα Ζουγανέλη - η οποία παντρεύεται - και Πάνος Μουζουράκης, ενώ στα backstage θα βρίσκεται ο Γιώργος Λιανός.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, το πρώτο επεισόδιο των blind auditions θα μεταδοθεί σε ημέρα – έκπληξη, συγκεκριμένα την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό οι τηλεθεατές θα απολαμβάνουν μόνο ένα επεισόδιο την εβδομάδα, κάθε Κυριακή στις 21:00.

The voice ΣΚΑΙ πρεμιέρα

Χαρές στην οικογένεια της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά

Χαρές έχει στην οικογένεια της η Κάτια Ζυγούλη, με τον σύζυγό της, Σάκη Ρουβά να είναι το στήριγμα της. Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή με μια ανακοίνωση της ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή που παρουσιάζει το μοντέλο «Ιστορίες μόδας» έρχεται το Σάββατο με καινούριο επεισόδιο.

Για αυτό έχουν χαρές Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς

Αιώνες τώρα, η ελληνική κληρονομιά εμπνέει Έλληνες και διεθνείς δημιουργούς.

Στην Ελλάδα, μια νέα γενιά δημιουργών μεταφράζει σήμερα αυτήν την παράδοση με τους πλέον σύγχρονους τρόπους. Αυτούς τους τρόπους ανακαλύπτει και εξετάζει η εκπομπή της ΕΡΤ1 «Ιστορίες μόδας με την Κάτια Ζυγούλη», το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020, στις 16:00.

Η Δήμητρα Κολοτούρα, συνιδρύτρια ελληνικού brand, εμπνέεται από την ελληνικότητα χρησιμοποιώντας στοιχεία της παράδοσης που παράγονται σε συνεργασία με τεχνίτες και εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα.

Η Αικατερίνη Πολυμέρου-Καμηλάκη, τέως διευθύντρια του Κέντρου Ερεύνης Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, περιγράφει πώς η ελληνική παράδοση παραμένει ένας ζωντανός οργανισμός, συνδέει την κληρονομιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και εξηγεί γιατί η εκπαίδευση πρέπει να παίξει ρόλο-κλειδί.

Κάτια Ζυγούλη Ιστορίες μόδας

Η Μαριέττα Καρπαθίου, σχεδιάστρια, μιλάει για τη δημιουργία σύγχρονων ελληνικών σχεδίων πάνω σε υφάσματα που παράγονται από μηχανικούς αργαλειούς με ελληνικές πατέντες.

Η Μαρία-Όλγα Βλάχου, αποκαλύπτει πώς απομονώνει σύμβολα και μοτίβα της ελληνικής λαϊκής παράδοσης, δίνοντάς τους νέα πνοή μέσα από μια «χειροποίητη» ψηφιακή επεξεργασία.

Η Πολίνα Σαπουνά-Έλλις, αρχαιολόγος και σχεδιάστρια κοσμημάτων, εξηγεί γιατί η επαγγελματική της πορεία είναι απόλυτα συνυφασμένη με τη δουλειά της ως δημιουργού κοσμημάτων, μέσα από στοιχεία λιτότητας, δωρικότητας και διαχρονικότητας. Δείτε ωστόσο πως πάει σε νούμερα τηλεθέασης.