Πάει φαντάρος ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας

Έγινε γνωστό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάει φαντάρος ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας

Φαντάρος στον Εβρο, στο πυροβολικό, πάει ο 22χρονος γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας, Κωνσταντίνος.

Ο νεαρός Μητσοτάκης ολοκλήρωσε τον περασμένο Μάιο τις σπουδές του στη Βοστώνη και τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στην Ελλάδα.

Δείτε εδώ τι έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Άντικατέστησε όλες τις φωτογραφίες προφίλ του από τα Social Media με φωτογραφίες με μάσκα!

Πηγή: iefimerida.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η "γλυκιά" ευχή για τα γενέθλια του γιου του - Η Φωτογραφία

Χθες Σάββατο ήταν τα γενέθλια του γιου της Μαρέβας Μητσοτάκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Με αφορμή τον εορτασμό αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να ευχηθεί στον γιο του με μία φωτογραφία. Η ευχή του ήταν χαριτωμένη και γλυκιά.

Μετά τη μητέρα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, σειρά είχε και ο πατέρας του ο οποίος ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε το εξής: "Χανιά για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου μας! Χρόνια πολλά αγόρι μου!" Μάλιστα έβαλε και μία καρδούλα!

Δείτε τη φωτογραφία με την "γλυκιά" ευχή του στα γενέθλια του Κυριάκου Μητσοτάκη στο γιο του που έγινε 22

Μητσοτακης γιος γενεθλια

Όπως ενημερωθήκαμε από τη λεζάντα της φωτογραφίας και την φωτογραφία την ίδια με τη υπέροχο τοπίο στο βάθος, η οικογένεια Μητσοτάκη γιόρτασε τα γενέθλια του Κωνσταντίνου στη μαγευτική Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά.

Επίσης, παρατηρούμε πως ο πρωθυπουργός φαντάζει πολύ χαλαρός, ευτυχής και ανέμελος μιας και στη φωτογραφία ποζάρει ξυπόλητος, χωρίς παπούτσια πάνω στο πλακόστρωτο μπαλκόνι. Καλοκαίρι έχουμε και πολύ καλά κάνει!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πήγε στην εκκλησία φορώντας μάσκα με το γιο του

Σήμερα γιορτάζουμε τον Δεκαπενταύγουστο, μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της ορθοδοξίας. Την εκκλησία επισκέφτηκε λοιπόν και ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την οικογένειά του, ενώ δεν παρέλειψε να φορέσει μάσκα, όπως πολύ θερμά συστήνει όλο αυτόν τον καιρό και ειδικά τώρα πλέον που η μάσκα είναι απαραίτητη σε όλους τους κλειστούς χώρους.

Αναλυτικότερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βρέθηκε στα Χανιά για τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου τηρώντας τα μέτρα για τον κορονοϊό κατά την παραμονή του στην εκκλησία. Δίπλα του στάθηκε η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι και ο γιός τους.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός μετά το πέρας της λειτουργίας, έστειλε το μήνυμα ότι όλοι είμαστε ενωμένοι παρά τη φυσική απόσταση και πρέπει με πειθαρχία και σοβαρότητα να αντιμετωπίσουμε την πανδημία του κορονοϊού.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες του Κυριάκου Μητσοτάκη με μάσκα στην εκκλησία

Κυριάκος Μητσοτάκης εκκλησία μάσκα Κυριάκος Μητσοτάκης μάσκα οικογένεια

ΠΗΓΗ: ethnos.gr