Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη - «Με διαλύει η κακοποίηση παιδιών και....»

Τι είπε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη - «Με διαλύει η κακοποίηση παιδιών και....»

Η Ελεονώρα Μελέτη λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της στον ALPHA, παραχώρησε συνέντευξη το περιοδικό "Τηλεθεατής" όπου ξέσπασε μεταξύ άλλων για τα κακοποιημένα παιδιά.

Η παρουσιάστρια είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, καθώς και η ίδια έχει μια κορούλα την οποία και υπερλατρεύει.

Αν μπορούσατε, τι θα αλλάζατε για όφελος των παιδιών;

«Με διαλύει η κακοποίηση, παιδιών και ζώων. Τρελαίνομαι όταν ξέρω ότι υπάρ­χουν παιδιά που κακοποιούνται. Μπορεί να ξυπνήσουν πολύ άγρια ένστικτα μέ­σα μου. Όπως με διαλύει το γεγονός της πείνας. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει παιδί που δεν έχει να φάει. Εμένα δεν μου αρέσει να πετάω φαγη­τό και ψωνίζω με απόλυτη ακρίβεια. Στο σπίτι, ο άντρας μου μέχρι να καταλάβει ότι πραγματικά το εννοώ χρειάστηκε πολλά χρόνια. Είναι εντυπωσιασμένος με το πώς διαχειρίζομαι την τροφή, τις ποσότητες, αυτά που μένουν».

Δείτε ωστόσο πότε κάνει πρεμιέρα με την εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη.

Άγριο ξέσπασμα από την Ελεονώρα Μελέτη - «Τόσο καιρό με εντολή εισαγγελέα...»

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε η Ελεονώρα Μελέτη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην απαγωγή της 10χρονης από τη Θεσσαλονίκη που έχει συγκλονίσει με τις εξελίξεις.

Η παρουσιάστρια έγινε έξαλλη, καθώς όπως έγραψε μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει το πρόσωπο της δράστιδος.

Η Ελεονώρα Μελέτη συχνά μέσα από τα social media έχουμε δει να μιλάει για θέματα της επικαιρότητας και ως μητέρα είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ό,τι αφορά θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά.

Αυτό έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στο ξέσπασμα της

«Τόσο καιρό με εντολή εισαγγελέα βλέπαμε τα πρόσωπα των παιδόφιλων για να προστατευτεί η κοινωνία και να μιλήσουν τα θύματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν γίνεται το ίδιο με την παιδόφιλη της Θεσσαλονίκης. Έχει ομολογήσει η ίδια τις αρρωστημένες προτιμήσεις της. Γιατί τα μέσα κρύβουν το πρόσωπό της; Εμείς και τα παιδιά όλων μας χρειάζονται προστασία από αυτήν και τους ομοίους της, όχι εκείνη. Δεν έχει κανένα δικαίωμα στην προστασία. Καμία συμπόνοια, κανένα ελαφρυντικό, καμιά προστασία, καμιά υπεράσπιση» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη απαγωγή 10χρονης

Να σημειώσουμε πως στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, πριν λίγες ημέρες είχε βρεθεί ο δικηγόρος της 34χρονης που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι.