Αφοπλιστική η Μαρία Μπεκατώρου - "Έκλεισε" τα κακά στόματα με λίγες μόνο λέξεις

Λίγο πριν την πρεμιέρα μιλάει ανοιχτά για όλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αφοπλιστική η Μαρία Μπεκατώρου -

Μια αφοπλιστική συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life παραχώρησε η Μαρία Μπεκατώρου και με λίγες μόνο λέξεις που είπε, "έκλεισε" όλα τα κακά στόματα που μιλούν για την ίδια.

Η παρουσιάστρια, μίλησε στη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου με αφορμή την πρεμιέρα του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού, «Still Standing»

Αυτή είναι η αφοπλιστική απάντηση της Μαρίας Μπεκατώρου για τα "κακά" στόματα

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο χαρακτήρας σου έχει αλλοιωθεί…

Πάντα θα βρουν να πουν κάτι για εμάς που είμαστε μπροστά από τις κάμερες. Εγώ αυτό το καταλαβαίνω και το σέβομαι, γιατί είναι μέσα στο παιχνίδι της δουλειάς μου. Επίσης, δεν γίνεται να μας αγαπούν όλοι και να τους αγαπάμε όλους, γιατί αυτό δεν είναι αληθινό. Είναι όλα συναισθήματα – και τα καλά και τα άσχημα. Απλά δεν θέλω τα αρνητικά συναισθήματα να είναι εμπαθή. Δέχομαι να μην αρέσω αλλά με επιχειρήματα.

Έχεις βιώσει εμπάθεια;

Ευτυχώς, όχι πολύ. Περισσότερο νιώθω ότι με αγαπούν, όπως κι εγώ συμπαθώ πάρα πολλούς συναδέλφους. Εκτιμώ όλο τον κόσμο και το σέβομαι.

Πριν λίγες ημέρες ωστόσο, είχαμε μερικές δυσάρεστες εξελίξεις για την Μαρία Μπεκατώρου και την εκπομπή της.

Πρεμιέρα για το Still Standing και τη Μαρία Μπεκατώρου στον ANT1

Σε λίγο καιρό, η Μαρία Μπεκατώρου και η αγαπημένη της εκπομπή Still Standing πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και μόλις σήμερα κυκλοφόρησε η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για τη μεγάλη επιστροφή και τις αλλαγές στους κανόνες.

Το Still Standing επιστρέφει στον ΑΝΤ1!

Είναι αγαπημένο. Είναι απρόβλεπτο. Είναι διασκεδαστικό. Είναι το «Still Standing» που επιστρέφει στον ΑΝΤ1 για 4η συνεχόμενη σεζόν.

Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 17:45 και καθημερινά η Μαρία Μπεκατώρου δοκιμάζει τις γνώσεις μας, βάζει την προσωπική της σφραγίδα στην ψυχαγωγία και δίνει ρυθμό στα απογεύματά μας.

Οι κανόνες και οι αλλαγές
Οι κανόνες είναι γνωστοί, ένας εναντίον δέκα! Όποιος καταφέρει να μείνει όρθιος μέχρι το τέλος είναι ο νικητής με το έπαθλο να αγγίζει και φέτος έως και τα 30.000 €.

Δέκα μονομαχίες γνώσεων με τον κεντρικό παίκτη να έχει στη διάθεσή του τρία πάσο. Μια λάθος απάντησή του αρκεί για να ανοίξει η καταπακτή, να πέσει στο κενό και να οδηγήσει τον αντίπαλό του στην αφετηρία ενός καινούριου κύκλου επιβίωσης.

Φέτος, στο «Still Standing», το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο πλούσιο και χορταστικό αφού στις ήδη υπάρχουσες δοκιμασίες («Ερωτήσεις με εικόνες», «Ερωτήσεις με αναγραμματισμό», «Βρες τον στίχο», «Μονομαχία») προστίθενται τέσσερις καινούριες: «Ποιος/ α ερμηνεύει;», «Ποιος/α το είπε», «Βρες τον στίχο - Video Edition» και «Nαι ή Όχι».