Προειδοποιεί να αποχωρήσει από το Big Brother η Άννα Μαρία Ψυχαράκη - Χαμός στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού

Οι νέες εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Προειδοποιεί να αποχωρήσει από το Big Brother η Άννα Μαρία Ψυχαράκη - Χαμός στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού

Χαμός επικρατεί στο Big Brother ανάμεσα στους παίκτες. Σε έξαλλη κατάσταση βρίσκεται η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία προειδοποιεί πως θα αποχωρήσει από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Τι συμβαίνει;

Όπως είδαμε στο live του ΣΚΑΙ οι εντάσεις ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τη Σοφία Δανέζη δεν έχουν τέλος.

Η Άννα – Μαρία έπιασε τη νέα παίκτρια, Βασιλική Χάνου, και «έθαψε» όλους παίκτες. Ωστόσο, τους άκουσε η δεύτερη με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καβγάς. Της ζήτησε μάλιστα, να μην λέει πράγματα για τους συμπαίκΤες της και να την αφήσει να δημιουργήσει την δική της γνώμη.

Αφού της φώναξε η Σοφία, η Άννα Μαρία ξεκίνησε να μαζεύει τα πράγματα της και να λέει πως θέλει να φύγει. Βέβαια, οι εντάσεις δεν τελείωσαν εκεί.

Νωρίτερα, την είδαμε να γίνεται έξαλλη και να προειδοποιεί πως θα φύγει αν δεν της φέρουν ένα πακέτο με τσιγάρα. Δείτε ωστόσο και ένα spoiler «φωτιά» που βγήκε.

Big Brother: Έξαλλη η Άννα - Μαρία - Η παρεξήγηση και η δημόσια συγγνώμη του Χάρη Βαρθακούρη

Πριν καλά καλά προλάβει να γίνει η πρώτη σύνδεση με το σπίτι του Big Brother, η Άννα Μαρία φάνηκε να είναι έξαλλη και δε δίστασε να τα βάλει μέχρι και με τον Χάρη Βαρθακούρη, με τον οποίο δημιουργήθηκε μία παρεξήγηση την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι ο παρουσιαστής της ζήτησε δημόσια συγγνώμη.

Η Άννα Μαρία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, μεταξύ άλλων, από την πρώτη εβδομάδα, αφού από την ψήφο του κοινού εξαρτάται η παραμονή της στο παιχνίδι, με την ένταση να είναι μεγάλη για την ίδια και να το βγάζει στον αέρα και εναντίον του παρουσιαστή, ο οποίος προκάλεσε μαζί με τον Ανδρέα Μικρούτσικο μια μεγάλη έκπληξη.

Ο Βαρθακούρης την αποκάλεσε «Άννα Μαράκι» και η... Άννα Μαρία παρεξηγήθηκε, ζητώντας του να μην την αποκαλεί με αυτό τον τρόπο. Ο παρουσιαστής του σόου της ζήτησε συγγνώμη, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση η παίκτρια να σταματούσε εκεί.

Η ίδια άνοιξε κόντρα με τον Νικόλα Παπαπαύλου, ενώ μας θύμισε ότι... δεν είναι ξανθιά, αλλά καστανόξανθη, με τον Παπαπαύλου να επιχειρεί να κατευνάσει τα πνεύματα, χωρίς να γίνεται βέβαια ακόμα γνωστός ο λόγος για τον οποίο έχει τσακωθεί η Άννα Μαρία μαζί του.