Η απόφαση που πήρε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης μετά την αποχώρηση από το Big Brother

Τον έδιωξε ο Μεγάλος Αδερφός και δεν είχε άλλη επιλογή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η απόφαση που πήρε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης μετά την αποχώρηση από το Big Brother

Μόλις χθες, ο Μεγάλος Αδερφός αποφάσισε να διώξει τον Αντώνη Αλεξανδρίδη από το σπίτι του και έτσι, ο παίκτης πήρε μία άμεση απόφαση αμέσως μετά την αποχώρησή του από το Big Brother, προκειμένου να γλιτώσει το "κράξιμο".

Άμεσα ο ΣΚΑΙ έκοψε το live streaming και στην συνέχεια έδιωξε τον Κρητικό από το σπίτι, ο οποίος εδώ και λίγες ώρες έχει επιστρέψει στην "έξω κόσμο"! Άμεση ήταν και η πρώτη αντίδρασή του μετά τον σάλο που προκλήθηκε! Ποια ήταν αυτή;

Ο Αντώνης μόλις βγήκε από το σπίτι άνοιξε το κινητό του και είδε τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί στα social media με το κράξιμο να πέφτει σύννεφο στα προφίλ του! Όπως ήταν αναμενόμενο ο Κρητικός "έκλεισε" το προφίλ του στο Instagram και το έκανε "ιδιωτικό" προφίλ ώστε να μην μπορεί να τον βρίζει ο καθένας!

Αντώνης Αλεξανδρίδης instagram Big Brother

Big Brother - έκτακτο: Μεγάλο το πλήγμα στον ΣΚΑΙ - "Διαλύεται" σιγά σιγά το σπίτι του μεγάλου αδερφού

Χαμός επικρατεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο με το Big Brother και την ατάκα περί βιασμού του Αντώνη Αλεξανδρίδη (δείτε εδώ το βίντεο)! Δυστυχώς μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω μια έκτακτη και πολύ άσχημη εξέλιξη για το ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκωθεί αφού τόσο ο Στέλιος Πέτσας όσο και το Twitter (δείτε εδώ) έχουν "καταδικάσει" δημόσια τα όσα ακούστηκαν από το στόμα του συγκεκριμένου παίκτη για τις γυναίκες! Πληροφορίες μου αναφέρουν πως η υπόθεση έχει πάρει και θα πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις...

Τι συμβαίνει στον ΣΚΑΙ με το Big Brother

Πηγή μου, μου αποκάλυψε και σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr πως μετά την δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου περιστατικού άρχισαν να αποχωρούν από το project σιγά σιγά μεγάλοι χορηγοί!

Την αρχή, μάλιστα, έκανε και η εταιρεία Rigas Furniture, με επίσημη ανακοίνωσή της στα social media:

Η εταιρεία Rigas Furniture μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να αποσύρει την χορηγία της. Σε μια δύσκολη περίοδο που δοκιμάζονται όλες οι επιχειρήσεις ελέω κορονοϊού η μικρή μας χορηγία για τη διαφήμιση στους τίτλους τέλους του reality θεωρήσαμε ότι θα ήταν κάτι θετικό. Όμως, μια εταιρεία που στο πέρασμα του χρόνου έχει μάθει πρώτα απ΄ όλα να σέβεται τις ανθρώπινες αξίες, ανεξαρτήτως του κόστους δεν μπορεί να πράξει αλλιώς, πόσο μάλλον όταν το management της είναι "γυναικοκρατούμενο". Ο βιασμός είναι έγκλημα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται ακόμα και όταν αναφέρεται στο βωμό της τηλεθέασης.

Αποχωρούν χορηγοί από το Big Brother