Big Brother: Το "απαγορευμένο" πλάνο που δε θα δούμε - Ο παίκτης που «στρίμωξε» τον Θέμη Κανέλλο

Δε θα παιχτεί στην τηλεόραση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Το

Μετά τα χθεσινά ευτράπελα με την ατάκα του Αντώνη Αλεξανδρίδη, βγήκε στη δημοσιότητα ένα "απαγορευμένο" πλάνο του ΣΚΑΪ από το Big Brother, το οποίο δεν πρόκειται να δούμε στις οθόνες μας. Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο, φαίνεται ένας παίκτης να έχει «στριμώξει» τον Θέμη Κανέλλο.

Το live streaming του «Big Brother» έχει εθίσει τους τηλεθεατές που όπως αποδεικνύεται δεν χορταίνουν με τα καθημερινά επεισόδια που προβάλλονται στον ΣΚΑΪ.

Πολλές φορές ωστόσο φαίνεται πως μέσα από το live streaming βγαίνουν στην επιφάνεια μερικά σκηνικά που σίγουρα το κανάλι του Φαλήρου θα ήθελε να κρατήσει στην αφάνεια. Δείτε εδώ την χυδαία ατάκα που είπε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης και τον οδήγησε στην αποχώρηση.

Στο εν λόγω πλάνο λοιπόν φαίνεται ο Νικόλας Παπαπαύλου να έχει πάρει αγκαλιά τον Θέμη.

Big Brother Θέμης Κανέλλος

Big Brother - έκτακτο: Μεγάλο το πλήγμα στον ΣΚΑΙ - "Διαλύεται" σιγά σιγά το σπίτι του μεγάλου αδερφού

Χαμός επικρατεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο με το Big Brother και την ατάκα περί βιασμού του Αντώνη Αλεξανδρίδη! Δυστυχώς μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω μια έκτακτη και πολύ άσχημη εξέλιξη για το ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκωθεί αφού τόσο ο Στέλιος Πέτσας όσο και το Twitter (δείτε εδώ) έχουν "καταδικάσει" δημόσια τα όσα ακούστηκαν από το στόμα του συγκεκριμένου παίκτη για τις γυναίκες! Πληροφορίες μου αναφέρουν πως η υπόθεση έχει πάρει και θα πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις...

Τι συμβαίνει στον ΣΚΑΙ με το Big Brother

Πηγή μου, μου αποκάλυψε και σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr πως μετά την δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου περιστατικού άρχισαν να αποχωρούν από το project σιγά σιγά μεγάλοι χορηγοί!

Την αρχή, μάλιστα, έκανε και η εταιρεία Rigas Furniture, με επίσημη ανακοίνωσή της στα social media:

Η εταιρεία Rigas Furniture μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να αποσύρει την χορηγία της. Σε μια δύσκολη περίοδο που δοκιμάζονται όλες οι επιχειρήσεις ελέω κορονοϊού η μικρή μας χορηγία για τη διαφήμιση στους τίτλους τέλους του reality θεωρήσαμε ότι θα ήταν κάτι θετικό. Όμως, μια εταιρεία που στο πέρασμα του χρόνου έχει μάθει πρώτα απ΄ όλα να σέβεται τις ανθρώπινες αξίες, ανεξαρτήτως του κόστους δεν μπορεί να πράξει αλλιώς, πόσο μάλλον όταν το management της είναι "γυναικοκρατούμενο". Ο βιασμός είναι έγκλημα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται ακόμα και όταν αναφέρεται στο βωμό της τηλεθέασης.

Αποχωρούν χορηγοί από το Big Brother