Big Brother: Τι συνέβη τελικά με την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Ψυχαρακη;

Διαρροή πληροφοριών!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Τι συνέβη τελικά με την αποχώρηση της Άννας Μαρίας Ψυχαρακη;

Μπορεί το ενδιαφέρον να μονοπωλεί η εμετική ατάκα του Αντώνη Αλεξανδρίδη και η αποχώρηση του από το σπίτι του Big Brother, ωστόσο ακόμα ένα περιστατικό που επισκίασε το ριάλιτι το Σαββατοκύριακο ήταν και η απόφαση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη να φύγει οικειοθελώς!

Όπως σας παρουσιάσαμε από χτες εδώ στο Υουweekly.gr η νεαρή δικηγόρος μάζεψε τα πράγματά της να φύγει από το σπίτι έπειτα από νέο τσακωμό που είχε με την Σοφία, τονίζοντας πως δεν έχει καμία θέση στο σπίτι του Big Brother! Τελικά αποχώρησε όμως ή όχι;

Άννα Μαρία Ψυχαράκη big brother

Το Athensmagazine.gr σας έχει την απάντηση! Έπειτα από πιέσεις που δέχτηκε η Άννα Μαρία, τόσο από συμπαίκτες της, όσο και από ανθρώπους της παραγωγής πήρε την απόφαση να παραμείνει στο σπίτι του Big Brother! Τώρα για πόσο; Δεν γνωρίζουμε, ωστόσο η Κυριακή την βρήκε μέσα στο σπίτι!

Πηγη: AthensMagazine.gr

Big Brother: Σε ποιο τηλεπαιχνίδι του Ant1 έχει συμμετάσχει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη;

Το Big Brother έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και κάθε μέρα ανακαλύπτουμε νέα στοιχεία για τις ζωές των παικτών. Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έχει μια έντονη παρουσία στο παιχνίδι και πρόσφατα μάθαμε ότι είχε συμμετάσχει στο Deal. Βέβαια εκτός από εκεί βρήκαμε κι ένα ακόμα τηλεπαιχνίδι του Ant1 στο οποίο είχε πάρει μέρος η παίκτρια.

Το παιχνίδι αυτό δεν είναι άλλο από το Ρουκ Ζουκ πριν από δυο χρόνια

Άννα Μαρία Ψυχαράκη