Αντώνης Αλεξανδρίδης: «Δε θέλω οι γκέι να με...»

Τα σχόλια που έκανε πριν μπει στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αντώνης Αλεξανδρίδης: «Δε θέλω οι γκέι να με...»

Όπως όλοι οι παίκτες, έτσι και ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, λίγο πριν μπει στο Big Brother, παραχώρησε μία μίνι συνέντευξη στην οποία ξεκαθάρισε πως έχει μεγάλο πρόβλημα με τους γκέι και πως δεν θέλει να τον πλησιάζουν και να τον φιλάνε.

Τα σχόλιά του μπήκαν στο στόχαστρο του Twitter από το πρώτο κιόλας λεπτό, ωστόσο είναι αλήθεια πως μετά τη χθεσινή χυδαία ατάκα - δείτε εδώ όλα όσα είπε- όλα τα σχόλια βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια.

Στο συνοδευτικό κείμενο που είχε αποστείλει από τον ΣΚΑΪ για τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, αναφέρονταν τα εξής: «Είναι 31 ετών, κατάγεται από την Κρήτη και είναι bartender. Σπούδασε μηχανολογία στο Λονδίνο αλλά δεν ήθελε να το ακολουθήσει ως επάγγελμα. Περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο και είναι πολύ αυστηρός με τη διατροφή του. Είναι άνδρας κυνηγός, όπως ο ίδιος δηλώνει, και θέλει πάντα να κάνει το πρώτο βήμα. Δεν αντέχει την ακαταστασία και ενοχλείται όταν πειράζουν τα πράγματά του».

Στο εισαγωγικό του βίντεο ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είπε, μεταξύ άλλων: «Στο Big Brother δήλωσα συμμετοχή για την εμπειρία και φυσικά το έπαθλο. Δεν μπορώ να κάνω σίγουρα παρέα με τους γκέι. Δεν θέλω να μου τρίβονται, σαλιαρίζουνε, να με φιλάνε… Δεν θέλω τέτοια, μακριά καλύτερα.

Αυτό που με ενοχλεί είναι η ειρωνεία. Το κρεβάτι στη ζωή μου παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Δηλαδή και άρρωστος να είμαι, άμα δεν έχουμε κρεβάτι θα πεθάνω. Ο τύπος της γυναίκας που μπορεί να με τρελάνει, είναι μια γυναίκα να με γράφει κι εγώ να την κυνηγάω σαν τον σκύλο».

Δείτε εδώ αναλυτικά όλα όσα είπε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης πριν μπει στο Big Brother