Happy Day: Ξέσπασαν σε κλάματα Σρόιτερ - Μπούκη! Τι συνέβη;

Η συνομιλία με τις κόρες τους

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Happy Day: Ξέσπασαν σε κλάματα Σρόιτερ - Μπούκη! Τι συνέβη;

Σε κλάματα ξέσπασαν ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη στο πλατό του Happy Day όταν δέχθηκαν μια ερώτηση που τις δυο κόρες τους η οποία τους έκανε να συγκινηθούν πολύ.

Καλεσμένος στην πρεμιέρα του Happy Day βρέθηκε ο Αντώνης Σρόιτερ, το πρωί της Δευτέρας, απέναντι από την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που λάμβανε από τις δυο κορούλες του. Έτσι, στο κλείσιμο της παρουσίας στο πλατό, μια ερώτηση ήταν αρκετή να προκαλέσει μια γλυκιά αμηχανία στον Αντώνη Σρόιτερ.

Τα κλάματα στον Alpha και στις πρεμιέρες δεν σταματούν εκεί.. Η Ελεωνόρα Μελέτη έκανε πρεμιέρα με τον Νίκο Μάνεση και η συγκίνηση τους ήταν έντονη

«Μπαμπά, το ξέρεις ότι σε αγαπάμε πολύ;» σημείωσαν οι δυο κορούλες του γνωστού δημοσιογράφου και άνκορμαν του ALPHA.

«Το ξέρω, το ξέρουν και δεν χρειάζεται καν να το λέμε» αποκρίθηκε, αμέσως, ο Αντώνης Σρόιτερ με την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής να σπεύδει να ευχαριστήσει για την παρουσία στο πλατό την γοητευτική σύζυγο του, Ιωάννα Μπούκη.

Η Ιωάννα Μπούκη, η οποία δεν κατόρθωσε να κρύψει τη συγκίνηση της για την ιδιαίτερη αυτή συνέντευξη από τις… κόρες της στον σύζυγο της.

Ιωάννα Μπούκη: Για τεστ κορωνοϊού η γυναίκα του Αντώνη Σρόιτερ

Η Ιωάννα Μπούκη και ο σύζυγός της, Αντώνης Σρόιτερ επέστρεψαν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές πίσω στην Αθήνα, καθώς η νεά σεζόν ξεκινά και είναι γεμάτη από επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ωστόσο, πριν συναντήσουν φίλους και οικογένεια έκαναν τεστ κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Alpha και η καλλονή σύζυγός του μπορεί να έκαναν αρκετές αποδράσεις στα ελληνικά νησιά μαζί με τις δύο κόρες τους, όμως δεν ξεχνούν πως λόγω της πανδημίας πρέπει να προστατεύσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Έτσι, πήγαν οικογενειακώς στο νοσοκομείο για να υποβληθούν στην εξέταση. Η Ιωάννα Μπούκη μάλιστα, δημοσίευσε στο Instagram της μια φωτογραφία από την ώρα της εξέτασης.

Ιωάννα Μπούκη