Το αποκάλυψε στον αέρα του ΑΝΤ1 η «Λενιώ» από τις Άγριες Μέλισσες - «Είμαστε πολύ κοντά...»

Όλα όσα είπε για τη σχέση της με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το αποκάλυψε στον αέρα του ΑΝΤ1 η «Λενιώ» από τις Άγριες Μέλισσες - «Είμαστε πολύ κοντά...»

H «Λενιώ» από τις Άγριες Μέλισσες ήταν σήμερα καλεσμένη στην πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων δε δίστασε να αποκαλύψει και όλη την αλήθεια για τη σχέση της με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, ξεκαθαρίζοντας πως έχουν έρθει πολύ κοντά.

Η Μαρία Κίτσου, πιο ανανεωμένη από ποτέ δε δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα και μάλιστα, σχολίασε και τα όσα λέγονται ανά καιρούς για τη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της στη σειρά.

«Με τον Δημήτρη είμαστε πολύ καλοί συνάδελφοι. Γνωριστήκαμε στις “Άγριες Μέλισσες”, κολλήσαμε αμέσως, δέσαμε… Τον θεωρώ πολύ δικό μου άνθρωπο, τον αγαπάω πάρα πολύ, τον θαυμάζω πάρα πολύ, με εμπνέει, με εμπνέει και η στάση του για τη ζωή και η στάση του για την τέχνη.

Είναι ένας ευφυέστατος άνθρωπος με τρομερή ευγένεια, ευαισθησίες και ζωντάνια. Σου δίνει πολλή δύναμη η συντροφιά μαζί του! Τώρα οι ταμπέλες δεν με αφορούν. Είμαστε πάρα πολύ κοντά, είναι σπάνιο αυτό που έχουμε.

Το καλοκαίρι είχαμε πάει διακοπές μαζί, περάσαμε πολύ ωραία! Είναι ένας άνθρωπος, με τον οποίο μπορείς να κάνεις εξαιρετική παρέα. Έχει τρομερό χιούμορ… Είναι ιδανικός σε πολλά πράγματα. Νιώθω πολύ τυχερός που τον γνώρισα μέσα από τη σειρά και κολλήσαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Κίτσου.

Μιας και είπαμε ωστόσο για τις Άγριες Μέλισσες, δείτε εδώ μία πολύ σημαντική απόφαση που πήρε ο ΑΝΤ1 για τη σειρά.

Πέρα από αυτό, η «Λενιώ» από τις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε και τι έκανε για να χάσει τα περιττά κιλά

Η Μαρία Κίτσου τόνισε για την αλλαγή στην εμφάνισή της: «Έκανα διατροφή και γυμναστική μαζί… Είναι όλα μαζί που σε κάνει πιο υγιής! Βρήκα χρόνο και πρόσεξα την διατροφή μου, έκανα γυμναστική. Είχα κάνει μία ορμονοθεραπεία και είχα πάρει κιλά και μετά από μία αγωγή κατάφερα να επανέλθω στα κιλά μου…

Αποφάσισα να ασχοληθώ με τον εαυτό μου… Δεν με ικανοποιούσε ο εαυτός μου, ήθελα πάλι πίσω τον εαυτό μου και τα έχασα… Δεν έχασα πάρα πολλά κιλά, αλλά τα έχασα γρήγορα… Πάνω από δέκα κιλά ήταν...»!