Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Το απίστευτο ξέσπασμα για το Big Brother - «Δε μπορεί να είναι τόσο...»

Το μακροσκελές κείμενο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Το απίστευτο ξέσπασμα για το Big Brother - «Δε μπορεί να είναι τόσο...»

Για το Big Brother τοποθετήθηκε δημόσια για την ατάκα του Αντώνη και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου η οποία ξέσπασε δημόσια με ένα μακροσκελές κείμενο της.

Αυτό είναι το κείμενο της Ελιάνας Χρυσικοπούλου για το Big Brother

Η γνωστή δημοσιογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία έγραψε, "Παιδιά είπε «βίασμα» όχι «βιασμό». Κάτι άλλο θα σημαίνει. Δε μπορεί να είναι τόσο πρωτόγονο γίδι» ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας συμπλήρωσε, «Επειδή από το πρωί έχω ακούσει αρκετές φορές να συζητιέται το «τι εννοούσε» και αν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο «βιασμός» και «βίασμα», θα σας πω εγώ τι εννοούσε. Δεν εννοούσε «βιασμός» όπως τον μάθαμε στη Λάμψη. Δεν εννοούσε κουκουλοφόρους που σε ξεμοναχιάζουν στο σοκάκι, σε πετάνε πάνω στις σακούλες σκουπιδιών, σου βάζουν τον σουγιά στο λαιμό και σε βιάζουν. Εννοούσε κάτι άλλο. Εννοούσε πως αν βγεις μαζί του ραντεβού, αν πας σπίτι του, αν τον φλερτάρεις και μετά πεις «όχι», θα το πάρει με τη βία. Θα σε κάνει να νιώσεις ένοχη που συμφώνησες να βγείτε, που φόρεσες ντεκολτέ και που πλήρωσε το ποτό σου, θα σε κάνει να νιώσεις «υποχρεωμένη» να καταλήξει η βραδιά σε σεξ. Και θα σε πιέσει, λεκτικά και σωματικά, όσο μπορεί. Κι εσύ θα το δεχθείς, όχι επειδή άλλαξες γνώμη, αλλά για να μην χειροτερέψουν τα πράγματα και να μη ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙΣ. Παρότι είπες «δεν θέλω», παρότι είπες «άλλη φορά», παρότι είπες «ΟΧΙ». ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ.

υ.γ.: και επειδή μου στέλνετε σωρηδόν inbox με ιστορίες σας, επιβεβαιώνω: σε μικρό ή μεγάλο βαθμό, έχει συμβεί σε όλες μας".

Ελιάνα Χρυσικοπούλου ανάρτηση για Big Brother

Εκτός εαυτού ο Αύγουστος Κορτώ με τον Αντώνη - «Επίδοξος βιαστής σε ριάλιτι..»

Χαμός επικρατεί σε όλη την Ελλάδα από το απόγευμα της Κυριακής με το Big Brother και τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, ο οποίος είπε με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό». Ανάμεσα σε αυτούς που ξέσπασαν δημόσια, είναι και ο Αύγουστος Κορτώ ο οποίος βγήκε εκτός αυτού.

Να σημειώσουμε μάλιστα, πως η παραγωγή του Big Brother και ο ΣΚΑΙ πήραν την απόφαση να προχωρήσουν σε διακοπή της live μετάδοσης στο διαδίκτυο, αλλά και να διώξουν τον παίκτη από το σπίτι.

Η ανάρτηση εκτός εαυτού του Αύγουστο Κορτώ στο Twitter για το Big Brother και τον Αντώνη

Στο λογαριασμό του στο Twitter η Αύγουστος Κορτώ, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Επίδοξος βιαστής σε ριάλιτι δηλώνει απερίφραστα ότι αν δεν ξαλαφρώσει, θα προβεί σε βιασμό.

Το κανάλι πέταξε το ίζημα απ' το πρόγραμμα; Το ΕΣΡ έριξε τσεκούρι; Η παραγωγή βγήκε να απολογηθεί γονυπετής για την προώθηση, την εκλογίκευση, ενός απ' τα ειδεχθέστερα εγκλήματα;

Αν όχι, αν περάσει στο ντούκου αυτός ο πάτος της κοινωνικής σήψης, την επόμενη φορά, στην πλάτη του επόμενου θύματος, μπορεί να ξανακούσουμε τη φρίκη ως γραμμή υπεράσπισης: "Δεν είχε εκτονώσει τη βαρβατίλα του, κύριε πρόεδρε; Τι να 'κανε; Αφού έτσι λέει η τηλεόραση» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Αύγουστος Κορτώ για Αντώνη και Big Brother