Big Brother Highlights: Η αποχώρηση του Αντώνη, τα κλάματα της Σοφίας και ο νέος αρχηγός της εβδομάδας

Όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother Highlights: Η αποχώρηση του Αντώνη, τα κλάματα της Σοφίας και ο νέος αρχηγός της εβδομάδας

Το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother το περίμεναν πολλοί καθώς θα βλέπαμε την αντίδραση των παικτών στην αποχώρηση του Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Big Brother: Η ανακοίνωση για την αποχώρηση του Αντώνη

Από χθες το απόγευμα έχει δημιουργηθεί σάλος με τον Αντώνη από το Big Brother, ο οποίος είπε «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό». Στο σημερινό λοιπόν επεισόδιο του ριάλι, το κανάλι ανακοίνωσε πως ο παίκτης έχει πλέον αποχωρήσει από το παιχνίδι,καθώς παραβίασε όρους και κανόνες.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει πως ο Αντώνης Αλεξανδρίδης αποχώρησε. Μάλιστα, ο παίκτης έκανε μια αλλαγή μετά την αποχώρηση του και την άγρια επίθεση που δέχτηκε.

Big Brother ανακοίνωση

Big Brother: «Λύγισε» η Σοφία Δανέζη - Ξέσπασε σε κλάματα

«Λύγισε» η Σοφία Δανέζη στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother. Η παίκτρια ξέσπασε σε κλάματα στον κήπο του σπιτιού και ήταν άσχημα ψυχολογικά.

Η Σοφία μιλούσε με ένα ναπό τους διδύμους, όταν της είπε πως την έβλεπε μέσα στην κακία και την ξινίλα στο παιχνίδι.

«Σε έβλεπα μέσα από μια τηλεόραση, μέσα από μία οθόνη και έβλεπα μια κακία, μια ξινίλα. Μπορεί να μην είσαι έτσι, εντάξει, απλά σου λέω τι είναι αυτό που βγαίνει προς τα έξω. Εσύ μπορεί να κάνεις πλάκα αλλά φαίνεται σαν κακία, σαν ξινή», είπε χαρακτηριστικά.

Η Σοφία Δανέζη του απάντησε πως αυτό είναι ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε πάντα. Δείτε ωστόσο την ανακοίνωση για την αποχώρηση του Αντώνη, στον αέρα του παιχνιδιού.

Big Brother: Αυτός είναι ο αρχηγός της εβδομάδας

κόμη ένα επεισόδιο του Big Brother παρακολουθούμε σήμερα μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και για ακόμη εβδομάδα βγήκε μετά από ψηφοφορία ο αρχηγός.

Άγνωστοι άνθρωποι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα.

Η συμβίωση θα τους κάνει να επαναπροσδιορίσουν τις αξίες τους; Θα καταφέρουν άραγε να δείξουν στο τηλεοπτικό κοινό τον πραγματικό τους εαυτό; Ποιος θα καταφέρει να φτάσει ως το τέλος;

Ο αρχηγός για αυτή την εβδομάδα είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς, ο οποίο ψηφίσθηκε από τους περισσότερους συμπαίκτες του. Δείτε την ανακοίνωση που έγινε στο σημερινό επεισόδιο για τον Αντώνη.