Κορινθίου - Αϊβάζης: Η κόρη τους μεγάλωσε - Η απίστευτη ομοιότητα με τους γονείς της

Φωτογραφικό υλικό της όμορφης κόρης τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορινθίου - Αϊβάζης: Η κόρη τους  μεγάλωσε - Η απίστευτη ομοιότητα με τους γονείς της

Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη ετοιμάζεται για τη νέα σχολική χρονιά. Φέτος θα πάει γυμνάσιο και απο τις φωτογραφίες όλοι μπορούν να δουν πόσο μοιάζει με τους γονείς της!

Φέτος, η Ισμήνη θα πάει Γυμνάσιο και όπως σχολίασε η μαμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Istagram είναι μια μεταβατική αλλαγή για όλη την οικογένεια.

Η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα και οι γονείς το συνειδητοποιούν βλέποντας τα παιδιά τους να αλλάζουν και να μεγαλώνουν ταχύτατα.

Μια τέτοια στιγμή είναι και αυτή όπου οι δύο ηθοποιοί βλέπουν τη μοναχοκόρη τους να περνά πλέον στην εφηβεία.

Μάλιστα η μικρή Ισμήνη σκάρωσε μια πλάκα στο μπαμπά της μέσα στο σπίτι για να τρομάξει τον μπαμπά της.

«Μέρα αποφοίτησης από το δημοτικό !!! Θεέ μου δεν το πιστεύω ,μόλις εχθές ήταν η πρώτη σου μέρα στο σχολείο ... και τώρα ... !!!! Απλά να ξέρεις ότι , όσο και αν μεγαλώνεις , η αγκαλιά μου θα είναι ακόμα μεγαλύτερη μωρό μου !!! ...Ο Μπαμπακας σου !!!#isminou #mybaby» είχε γράψει ο Γιάννης ΑΪβάζης, την ημέρα αποφοίτησης της κόρης του από το Δημοτικό.

Το ζευγάρι αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες της κόρης του. Όταν ήταν μικρότερη, οι αναρτήσεις ήταν ελάχιστες, καθώς μεγαλώνει όμως, οι γονείς της είναι πιο χαλαροί.

Μαρία Κορινθίου και κόρη
Γιάννης Αιβάζης και κόρη
Μαρία Κορινθίου και Ισμήνη

Βούρκωσε στον αέρα η Μαρία Κορινθίου με τον Γιάννη Αϊβάζη - «Εγώ είμαι υπεύθυνος για όλα»

Η Μαρία Κορινθίου εμφανίστηκε μαζί με τον Γιάννη Αϊβάζη στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» και σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, δε δίστασε να βουρκώσει στον αέρα, όταν ο σύζυγός της, της εξομολογήθηκε πως νιώθει υπεύθυνος για όσα πέρασε μετά την εγκυμοσύνη της.

Η αγαπημένη ηθοποιός πέρασε μία αρκετή δύσκολη περίοδο στη ζωή της, μιας και λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της, Ισμήνης, υπέφερε από επιλόχειο κατάθλιψη.

Στη χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησαν ο ένας στον άλλο, ο Γιάννης Αϊβάζης θέλησε να της εκφράσει, πως νιώθει υπεύθυνος για αυτά που της συνέβησαν και πως οι τύψεις αυτές θα τον βασανίζουν για πάντα.

Παράλληλα θέλησε να εκφράσει το θαυμασμό του απέναντι στο πρόσωπό της και να ξεκαθαρίσει πως είναι η πιο δυνατή γυναίκα που ξέρει.

Με αυτά τα λόγια του Γιάννη Αϊβάζη βούρκωσε η Μαρία Κορινθίου

«Δεν ήταν τόσο εύκολο όσο πίστευα… Ακόμη και να γύριζα πίσω και να ξαναγινόντουσαν τα ίδια πράγματα, θα έκανα τα ίδια. Από εκεί και πέρα, όμως, υπήρξαν καταστάσεις, τις οποίες δεν θα ήθελα να ξαναζήσω. Σίγουρα θεώρησα τον εαυτό μου λίγο υπεύθυνο.

Εγώ έφταιγα που μπήκες σε αυτή την διαδικασία. Όλο αυτό που πέρασες με την επιλόχειο κατάθλιψη και τη δουλειά σου μετά που σε πήγε πίσω, για μεγάλο χρονικό διάστημα ένιωσα ότι εγώ είμαι υπεύθυνος… Αυτές οι ενοχές και οι τύψεις γύρισαν στη χαρά και στην περηφάνια απέναντι σε σένα.

Είσαι μια πολύ δυνατή γυναίκα και είναι ένα από τα πράγματα που αγαπώ πολύ σε σένα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από την Ισμήνη» εξομολογήθηκε ο Γιάννης, με την Μαρία να αναφέρει πως αυτό είναι κάτι που της το λέει για πρώτη φορά.