Εξελίξεις με την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Τι αποκαλύπτουν οι φυσικοθεραπευτές του;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, αφού οι δύο φυσικοθεραπευτές του, μίλησαν χθες στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και θέλησαν να αποκαλύψουν σε ποιο στάδιο βρίσκεται η θεραπεία του παρουσιαστή.

O Παναγιώτης Αναγνωστάκος και o Γιώργος Αλεξανδρόπουλος βρέθηκαν χθες στην εκπομπή του Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη, ο οποίος προσπαθεί καθημερινά να επανέλθει μετά το τραγικό τροχαίο που είχε.

Πριν από λίγο καιρό, ο παρουσιαστής είχε υποβληθεί σε ένα ακόμα χειρουργείο και όπως αποκάλυψαν οι φυσικοθεραπευτές του, η υγεία του δείχνει να έχει καθημερινή βελτίωση.

«O Κωνσταντίνος βελτιώνεται συνεχώς. Είναι πολύ καλύτερα. Είναι σε μια κατάσταση που περπατάει, κινείται, κάνει κάποια βηματάκια…Βέβαια θέλουμε πάρα πολύ με τον Κωνσταντίνο ακόμα. Καταλαβαίνει, εκφέρει λόγο, μπορεί και μιλάει το παιδί…», τόνισαν χαρακτηριστικά.

Εξελίξεις με την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη - Οι αφόρητοι πόνοι στο κεφάλι

Όλοι θυμούνται το τραγικό ατύχημα με τη μηχανή του Κωνσταντίνου Αγγελίδη που ως αποτέλεσμα είχε την καθήλωσή του στο κρεβάτι και μια σειρά από πολλά χειρουργεία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας "Espresso", οι εξελίξεις στην υγεία του είναι σημαντικές, αν και δυσάρεστο είναι το γεγονός ότι νιώθει αφόρητους πόνους στο κεφάλι του.

Πάνε πάνω κάτω 3 χρόνια από το 2017, όταν συνέβη το εφιαλτικό ατύχημα και η σύζυγός του δεν έχει φύγει από το πλευρό του ούτε στιγμή.

Οι εξελίξεις με την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη και οι πόνοι στο κεφάλι

Όπως πληροφορεί η "Espresso" ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υπεβλήθη πρόσφατα σε ένα σοβαρό χειρουργείο για την τοποθέτηση ενός μοσχεύματος στο κεφάλι του, ενώ παρόλο που όλα πήγαν καλά, αφόρητοι πόνοι τον βασανίζουν και η ψυχολογία του είναι λίγο βεβαρημένη.

Παράλληλα, άλλα 3 χειρουργεία αναμένονται να πραγματοποιηθούν στη συνέχεια, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, καθώς ο δρόμος προς την αποκατάσταση είναι ακόμα μακρύς. Παρ' όλα αυτά, αυτό που προέχει είναι να υπάρξει βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά!

 Κωνσταντίνος Αγγελίδης Εξελίξεις Υγεία Αφόρητοι Πόνοι Κεφάλι

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει μπροστά του 3 επεμβάσεις. Δείτε εδώ τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του