Ματθίλδη Μαγγίρα: Έφυγε γιαουρτωμένη από την Φωλιά των Κου Κου - Τι συνέβη;

Το απρόσμενο φινάλε της συνέντευξης!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ματθίλδη Μαγγίρα: Έφυγε γιαουρτωμένη από την Φωλιά των Κου Κου - Τι συνέβη;

Καλεσμένη στην Φωλιά των Κου Κου και στο Star ήταν καλεσμένη η Ματθίλδη Μαγγίρα η οποία έδωσε μια συνέντευξη πάνω σε μια καρότσα. Το περίεργο όμως δεν ήταν αυτό. Στο τέλος την συνέντευξης η Ματθίλδη άπλωσε ένα γιαούρτι στο πρόσωπό της!

Ανέβηκε λοιπόν στην καρότσα του Αρτ, στη νέα απρόβλεπτη και με απρόσμενο -από ό,τι φαίνεται- τέλος στήλη της Φωλιάς των Κου Κου και όσα διαδραματίστηκαν ήταν… εντυπωσιακά, τουλάχιστον!

«Έχω πληρώσει για να παίξω σε παράσταση. Τι να κάνεις, άμα πέσεις σε λαμόγια; Γέμισε λαμόγια η χώρα», ανέφερε αρχικά η Ματθίλδη Μαγγίρα, ενώ αναφερόμενη στον Snik είπε: «Οι Έλληνες ράπερς που θέλουν να κάνουν ότι είναι οι Αμερικανοί ράπερς, άρα μαϊμουδίζουν δεν μου κάνουν, δεν έχουν προσωπικότητα».

Την «έδιωξαν» από παράσταση και τους στόλισε κανονικά! Αδιανόητες ατάκες!

Ματθίλδη Μαγγίρα

«Στο πρόσωπό μου βάζω κεραλοιφές», εξομολογήθηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα. Στη συνέχεια, όμως, βρέθηκε με γιαούρτι στο πρόσωπο και λίγο πιο μετά, βρέθηκε να κάνει μακροβούτι σε μια λεκάνη με νερό…!

Μαγγίρα γιαούρτι

Πρόσφατα μάλιστα η Ματθίλδη συγκλόνησε με μια εξομολόγηση της

Συνέντευξη παραχώρησε η Ματθίλδη Μαγγίρα στην εκπομπή Happy Day και συγκλόνισε με τα λόγια της. Η ηθοποιός, μίλησε για την ψυχοθεραπεία που έκανε για 3 χρόνια και την βοήθησε.

«Με βοήθησε πολύ η σωματική ψυχοθεραπεία. Αναβιώνεις καταστάσεις και έρχεσαι αντιμέτωπος με τα τέρατά σου. Ξαπλώνεις σε ένα στρώμα, για 10 λεπτά πρέπει να παρακολουθείς ένα μικρό φακουδάκι σαν στυλό και να συντονίζεις την εισπνοή και την εκπνοή σου. Αυτό σε οδηγεί στη Θ συχνότητα, η Θ είναι ο λεγόμενος αρχαιοελληνικά Μορφέας. Μπορείς να κάνεις αναπρογραμματισμό. Εμένα μου πήρε 3 χρόνια», είπε αρχικά.

«Ακόμα με διακωμωδούν που κάνω sun gazing, μου λένε τρως ήλιο. Ε, φάτε κι εσείς!», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ματθίλδη Μαγγίρα!