«Είμαστε αγανακτισμένοι» - Το σχόλιο του Νίκου Στραβελάκη για το Big Brother

«Είμαστε σοκαρισμένοι στον ΣΚΑΪ»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Είμαστε αγανακτισμένοι» - Το σχόλιο του Νίκου Στραβελάκη για το Big Brother

O Νίκος Στραβελάκης βρέθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για το περιστατικό που σημειώθηκε στο Big Brother με το χυδαίο σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού.

Το συγκεκριμένο συμβάν έχει απασχολήσει πολύ τα μέσα τα τελευταία 24ωρα και έτσι δε θα μπορούσε να μην πάρει θέση και ο Νίκος Στραβελάκης, ένας άνθρωπος που εργάζεται στο σταθμό εδώ και πολύ καιρό.

Μετά το πολύκροτο σχόλιο της Σίας Κοσιώνη - δείτε το εδώ - ο Νίκος Στραβελάκης είπε:

«Είναι προφανές και το λέτε εσείς από χθες και το αποτυπώνει πλήρως και η ανακοίνωση του ομίλου ΣΚΑΪ. Εμείς όλοι είμαστε σοκαρισμένοι, αγανακτισμένοι και λυπημένοι. Αυτή η αθλιότητα που ακούστηκε, μόνο αυτά τα συναισθήματα μπορεί να προκαλεί. Από εκεί και πέρα, το θέμα αντιμετωπίστηκε άμεσα και με τον τρόπο που έπρεπε.

Ελήφθησαν μέτρα, σταμάτησε η διαδικτυακή αναμετάδοση. Δεν έχει καμία σχέση αυτό που συνέβη, με το τηλεοπτικό μονταρισμένο προϊόν το οποίο μεταδίδεται στον αέρα του ΣΚΑΪ .

Ο παίκτης αποβλήθηκε κι εγώ θεωρώ ότι το θέμα τελειώνει. Από εκεί και πέρα, οποιοσδήποτε συνεχίζει αυτή τη συζήτηση, ή δεν έχει διαβάσει, ή κάνει ότι δεν άκουσε την άμεση αντίδραση, την ευαισθητοποιημένη αντίδραση του ΣΚΑΪ κι εγώ θεωρώ ότι το κάνει για άλλους λόγους».

Νέο «χτύπημα» για το Big Brother - Ασφαλιστικά μέτρα από Έλληνα πολιτικό

Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης μαζί με τον Θεόδωρο – Ορέστη Σκαπινάκη και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Λιάκο, με τα οποία ζητούν στην απαγόρευση μετάδοσης της εκπομπής, Big Brother, μετά τον ντόρο που προκλήθηκε τις τελευταίες μέρες, με το ριάλιτι του ΣΚΑΪ να δέχεται ένα ακόμα «χτύπημα»!

Ακόμα, σε περίπτωση που αυτό δε γίνει, ζητούν η προβολή του να γινεται μεταμεσονύκτια και να μην παίζεται κανένα τρειλερ για την εκπομπή στις προηγούμενες ώρες.

Αναλυτικά ο Φαήλος Κρανιδιωτης έγραψε :

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ

Σήμερα το πρωί, μαζί με τον συνάδελφο Θεόδωρο – Ορέστη Σκαπινάκη και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Λιάκο καταθέσαμε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του ΣΚΑΙ με αίτημα την απαγόρευση μετάδοσης του Big Brother, αλλιώς την μετάθεση της ώρας μετάδοσης μετά τα μεσάνυχτα, με απαγόρευση και της μετάδοσης διαφημίσεων και trailer όλες τις υπόλοιπες ώρες, καθώς και της μετάδοσης μέσω διαδικτύου.

Η συζήτηση της Προσωρινής Διαταγής ορίσθηκε για την Πέμπτη 10/9 στις 9 π.μ. στην Ευελπίδων.

Καλούμε ενωσεις, οργανώσεις πολιτών, αλλά και μεμονωμένους πολίτες να δηλώσουν πρόσθεση παρέμβαση.

Ακόμη και αν συμπολιτες μας από ανάγκη η αφέλεια συμμετέχουν σε κάτι τέτοιο με προσδοκία κέρδους, παραίτηση από το δικαίωμα στην προσωπικότητα δεν επιτρέπεται. Χρέος μας να τους προστατευσουμε, όπως και τον εαυτό μας και τα παιδιά μας.

Από δεξιά ως αριστερά ας συμφωνήσουμε πως η αντίσταση στην χυδαιοτητα είναι καθήκον.

Μία οργισμένη ανάρτηση για το Big Brother έκανε και ο Λάκης Λαζόπουλος - δείτε εδώ τι ανέβασε.

Πηγή: athensmagazine.gr