Θρήνος για την Άννα Μπεζάν από τις 8 Λέξεις

Αποκλειστικό! Ο κορωνοϊός την γονάτισε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος για την Άννα Μπεζάν από τις 8 Λέξεις

Η ηθοποιός Άννα Μπεζάν που ενσαρκώνει τον ρόλο της "Ελισάβετ" στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις, παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη τον Γιώργο Κακόγιαννη και το περιοδικό YOU και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον θάνατο ενός αγαπημένου συγγενικού της προσώπου.

Η Άννα Μπεζάν πλέον νιώθει μέλος της οικογένειας που έχουν χτίσει ο Αντρέας Γεωργίου με τον Κούλλη Νικολάου και βαδίζει σταθερά στο μονοπάτι της υποκριτικής. Ντυμένη απλά, με ένα τζιν που προέρχεται από δωρεά της Βίκυς Χατζηβασιλείου, ξεκινά τις αποκαλύψεις!

Η αποκάλυψη της ηθοποιού των 8 Λέξεων, Άννα Μπεζά, για το λυπηρό γεγονός

Άννα Μπεζάν 8 Λέξεις συνέντευξη περιοδικό You

H καραντίνα πού σε βρήκε;

Ήμουν πολύ τυχερή μέσα στην ατυχία όλων μας, γιατί η καραντίνα με βρήκε στη Θεσσαλονίκη, όπου είχα πάει για δύο μέρες «σκαστή». Έμεινα εκεί τρεις μήνες χωρίς τα πράγματά μου, με ό,τι είχε ξεμείνει πριν πάω στην Κύπρο, και με το αγόρι μου.

Πολλά ζευγάρια ήρθαν πιο κοντά και άλλα απομακρύνθηκαν μέσα στην καραντίνα. Τι αποτέλεσμα είχε σε εσάς;

Τον πρώτο μήνα έφευγαν τηγάνια στο κεφάλι (γέλια). Τον δεύτερο μήνα κατάλαβα τι ωραία είναι να συνυπάρχεις με έναν άνθρωπο τόσες ώρες, ενώ τον τρίτο σκεφτόμουν τον τρόπο που ζούσαν παλιά οι άνθρωποι, που ήταν πιο δεμένοι.

Φοβήθηκες για τον εαυτό σου;

Φοβήθηκα πολύ στην αρχή, επειδή ανήκω στις ευπαθείς ομάδες - έχω πνευμονοπάθεια. Μετά μου έφυγε, επειδή αποφάσισα να προσέξω, όπως θα πρόσεχα υπό άλλες συνθήκες.

Πώς γέμιζες τον χρόνο σου εκείνη την περίοδο;

Μπορεί να μη μου φαίνεται, αλλά είμαι νοικοκυρά και πολύ παραδοσιακή στο σπίτι. Ξυπνούσα το πρωί, έφτιαχνα πρωινό, μαγείρευα για το μεσημέρι, έκανα γλυκό κάθε απόγευμα και γενική καθαριότητα κάθε μέρα. Πήρα τέσσερα κιλά, που μετά τα έχασα γιατί για το καλούπι μου ήταν πολλά.

Ήσουν πάντα αδύνατη;

Όχι, στο Δημοτικό ήμουν plus size, είχα φτάσει 65 κιλά. Τα έχασα πολύ γρήγορα όμως γιατί έκανα στίβο.

Έχει νοσήσει με κορωνοϊό άνθρωπος από το κοντινό σου περιβάλλον;

Φυσικά, πολύ πρόσφατα πέθανε συγγενής μου κιόλας, από τους ανθρώπους που με πρόσεχαν όσο ήμουν στο ορφανοτροφείο «Μέλισσα» και λίγο μετά... Ήταν πολύ στενόχωρο και μία επιβεβαίωση ότι υπάρχει αυτός ο ιός, σε οποιοδήποτε βαθμό και αν μας παρουσιάζεται.

Στο ίδιο περιοδικό υπάρχουν φωτογραφίες του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη νέα του συνοδό! Δείτε το πρόσωπό της εδώ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ