Συντετριμμένος ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα - "Έχασα έναν..."

Η συγκινητική έναρξη της εκπομπής

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Συντετριμμένος ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα -

Άκρως συγκινητική ήταν η έναρξη της εκπομπής του Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη να ξεκινά με μια κατάθεση ψυχής.

Σαν σήμερα έφυγε από την ζωή ο αξέχαστος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Τα ξημερώματα της 9ης Σεπτεμβρίου του 2019 ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας υπέστη καρδιακή ανακοπή στον ύπνο του κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στον Πτελεό Μαγνησίας. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο ήταν ήδη νεκρός. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του και ο θάνατος του μουσικοσυνθέτη σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο.

Γιώργος Παπαδάκης: Άσχημες εξελίξεις με το Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1 - Έγινε γνωστό ότι...

Σήμερα, λοιπόν ο Γιώργος Παπαδάκης τόνισε: «Σαν σήμερα αιφνιδιαστήκαμε γιατί χάσαμε κι εγώ έχασα έναν προσωπικό μου φίλο, έναν μεγάλο καλλιτέχνη που θα τραγουδάμε τα τραγούδια του, τις δημιουργίες του για πολλά χρόνια… Αχ, ρε Λαυρέντη πριν από ένα χρόνο αιφνιδιαστήκαμε όλοι όταν ακούσαμε ότι η καρδιά του Λαυρέντη δεν άντεξε, αλλά αντέχει η δημιουργία σου Λαυρέντη…»!

Ράγισε καρδιές η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα - Οι αναρτήσεις που συγκινούν

Βαθιά θλίψη είχε καλύψει σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο την ημέρα που έγινε γνωστός ο θάνατος του κορυφαίου καλλιτέχνη Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Έχουν περάσει 11 μήνες από τον θάνατό του αλλά οι πληγές που έχει προκαλέσει η απώλειά του είναι ακόμη νωπές. Η μοναχοκόρη του δεν έχει σταματήσει να τον αναπολεί, ενώ οι αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook συγκινούν.

Όπως είναι πολύ φυσικό ο ξαφνικός θάνατος του Λαυρέντη σε ηλικία μόλις 63 ετών έχει σοκάρει την 25χρονη κόρη του, Μαρία - Κλάρα που βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές. Στον προσωπικό της λογαριασμό ανέβασε μία φωτογραφία με τον πατέρα της από τότε που ήταν μικρή και στην οποία φαίνεται να την κρατάει αγκαλιά, ενώ πριν από λίγες ημέρες είχε αναρτήσει άλλη μία.

Αυτές είναι οι αναρτήσεις της κόρης του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που ραγίζει καρδιές

Μαρία Μαχαιρίτσα

Στην περιγραφή της φωτογραφίας η Μαρία Κλάρα έγραψε "11..", δηλαδή 11 μήνες από τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ένας χρόνος απο τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα