My Style Rocks: Ένταση με τη Τζένη Γεωργιάδου - Ζήτησε τα ρέστα στις συμπαίκτριές της

Της την είπε η Έρη Λώλη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Ένταση με τη Τζένη Γεωργιάδου - Ζήτησε τα ρέστα στις συμπαίκτριές της

Μπορεί να είναι μόλις η τρίτη μέρα της στο My Style Rocks, ωστόσο η Τζένη Γεωργιάδου έχει ήδη καταφέρει να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα. Μάλιστα σήμερα δε δίστασε να ζητήσει τα ρέστα από τις συμπαίκτριές της που δεν την ψήφισαν χθες προκειμένου να νικήσει με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία ένταση ανάμεσά τους.

Συγκεκριμένα, χθες η Τζένη Γεωργιάδου κατάφερε να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ δεύτερη βγήκε η Γεωργία Βρανά, η οποία αναδείχθηκε και νικήτρια μετά από την ψηφοφορία των συμπαικτριών της - δείτε εδώ το look που της έδωσε τη νίκη.

Σήμερα, η Τζένη Γεωργιάδου θέλησε να εκφράσει τη άποψή της επί του θέματος, ξεκαθαρίζοντας στην Κατερίνα Στικούδη πως το θεωρεί τουλάχιστον άδικο. Ζήτησε μάλιστα να μάθε γιατί δεν την ψήφισαν οι συμπαίκτριές της και έτσι απευθύνθηκε στην Κορίνα Αδραμιτίδου.

Εντελώς ειλικρινά εκείνη της είπε πως ήθελε να βοηθήσει τη Γεωργία Βρανά ωστόσο στη συνέχεια, το λόγο πήρε η Έρη Λώλη η οποία της είπε να «κουλάρει λίγο» μιας και είναι μόλις η πρώτη της εβδομάδα στο show.

My Style Rocks Τζένη Γεωργιάδου

My Style Rocks: Άσχημος καβγάς στο πλατό - «Σφάχτηκαν» on air παίκτριες

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks, με δυο παίκτριες οι οποίες «σφάχτηκαν» στο πλατό του show. Ο καβγάς ήταν... άγριος και δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν.

Συγκεκριμένα, οι βαθμολογίες που πήρε από τα κορίτσια η Αρετή, δεν της άρεσαν καθόλου με αποτέλεσμα να έχει τελείως αντίθετη γνώμη από την Κορίνα Αδραμιτίδου η οποία της έβαλε 2.

Μέχρι και το σχόλιο που έκανε για τα παπούτσια της, την έκανε έξαλλη και αντέδρασε με φωνές. Να σημειώσουμε πως έχουμε και ένα σκάνδαλο στο παιχνίδι. Μάλωσε άγρια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με τον Στέλιο Κουδουνάρη.