My Style Rocks: Συγκίνησε η εξομολόγηση της Μαρίας Ίλτσεβιτς - Βούρκωσαν οι παίκτριες

Μίλησε για το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Συγκίνησε η εξομολόγηση της Μαρίας Ίλτσεβιτς - Βούρκωσαν οι παίκτριες

Η Μαρία Ίλτσεβιτς κατάφερε να φέρει συγκίνηση στα μάτια των συμπαικτριών της καθώς έκανε μία ειλικρινή εξομολόγηση για το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με αποτέλεσμα πολλές από τις διαγωνιζόμενες του My Style Rocks να βουρκώσουν.

Το σημερινό θέμα δυσκόλεψε αρκετά τις παίκτριες οι οποίες δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν στους κριτές ικανοποιητικές προσπάθειες.

Ανάμεσα στις παίκτριες που δεν τα πήγαν και τόσο καλά ήταν και η Μαρία Ίλτσεβιτς. Στην προσπάθειά της να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη με το look της, ξεκαθάρισε πως δεν έχει χρήματα προκειμένου να αγοράζει διαρκώς νέα κομμάτια.

Συγκεκριμένα σχολίασε πως η δουλειά των μοντέλων έχει πέσει πολύ τον τελευταίο καιρό, με την κριτική επιτροπή να συμφωνεί μαζί της.

Οι συμπαίκτριές της συγκινήθηκαν, ενώ η Κωνσταντίνα Παγανή δάκρυσε. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από τη μεριά της, θέλησε να τονώσει το ηθικό της Μαρίας, ξεκαθαρίζοντας πως το στιλ πηγάζει από μέσα μας και δεν έχει σημασία αν κανείς ντύνεται με ακριβά ρούχα.

Παράλληλα της είπε πως μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να δανειστεί από εκείνη όποιο ρούχο έχει δει και της άρεσε, ενώ νωρίτερα είχε τσακωθεί με την Τζένη Γεωργιάδη για τη συμπεριφορά της - δείτε εδώ τι συνέβη.

My Style Rocks Κωνσταντίνα Παγανή

My Style Rocks: Ένταση με τη Τζένη Γεωργιάδου - Ζήτησε τα ρέστα στις συμπαίκτριές της

Μπορεί να είναι μόλις η τρίτη μέρα της στο My Style Rocks, ωστόσο η Τζένη Γεωργιάδου έχει ήδη καταφέρει να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα. Μάλιστα σήμερα δε δίστασε να ζητήσει τα ρέστα από τις συμπαίκτριές της που δεν την ψήφισαν χθες προκειμένου να νικήσει με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία ένταση ανάμεσά τους.

Συγκεκριμένα, χθες η Τζένη Γεωργιάδου κατάφερε να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ δεύτερη βγήκε η Γεωργία Βρανά, η οποία αναδείχθηκε και νικήτρια μετά από την ψηφοφορία των συμπαικτριών της - δείτε εδώ το look που της έδωσε τη νίκη.

Σήμερα, η Τζένη Γεωργιάδου θέλησε να εκφράσει τη άποψή της επί του θέματος, ξεκαθαρίζοντας στην Κατερίνα Στικούδη πως το θεωρεί τουλάχιστον άδικο. Ζήτησε μάλιστα να μάθε γιατί δεν την ψήφισαν οι συμπαίκτριές της και έτσι απευθύνθηκε στην Κορίνα Αδραμιτίδου.

Εντελώς ειλικρινά εκείνη της είπε πως ήθελε να βοηθήσει τη Γεωργία Βρανά ωστόσο στη συνέχεια, το λόγο πήρε η Έρη Λώλη η οποία της είπε να «κουλάρει λίγο» μιας και είναι μόλις η πρώτη της εβδομάδα στο show.

My Style Rocks Τζένη Γεωργιάδου