Big Brother: Πλάνταξε στο κλάμα η Ραμόνα

Δεν μπορούσε καν να απαντήσει στον Μεγάλο Αδερφό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Πλάνταξε στο κλάμα η Ραμόνα

Ο Big Brother κάλεσε τη Ραμόνα στο δωμάτιο επικοινωνίας και εκείνη με την πρώτη κιόλας ερώτηση που της έκανε, δεν άντεξε και πλάνταξε στο κλάμα, πριν καλά καλά προλάβει να εξηγήσει στον Μεγάλο Αδερφό τι έχει στο μυαλό της.

Η διαγωνιζόμενη ήταν εξαιρετικά συναισθηματικά φορτισμένη και έτσι ο Big Brother θέλησε να της μιλήσει λίγο πιο προσωπικά.

Μόλις μπήκε μέσα του είπε πως την έχει ξεχάσει και πως δεν την καλεί καθόλου, ενώ εκείνος στη συνέχεια τη ρώτησε αν της λείπουν τα κατοικίδιά της.

«Τα ζώα αγαπάνε αληθινά. Εδώ μέσα υπάρχει πολύ ψέμα και υποκρισία, ειδικά μετά την πρώτη ψηφοφορία. Αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι το παιχνίδι. Μαθαίνεις να εκτιμάς την αληθινή παρέα, τα ζώα σου. Οι δίδυμοι είναι πολύ τυχεροί που έχουν ο ένας τον άλλον μέσα στο σπίτι», είπε και στη συνέχεια βγήκε από το δωμάτιο επικοινωνίας, πήγε στο δωμάτιό της και πλάνταξε στο κλάμα.

Μιας και είπαμε βέβαια για το Big Brother, δείτε εδώ τις τελευταίες εξελίξεις από την υπόθεση του Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Η Μιμή Ντενίση «κατακεραυνώνει» το Big Brother - «Πρότυπα βίας...»

Μετά τον κακό χαμό που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες στα social media με το χυδαίο περιστατικό που έλαβε χώρα στο Big Brother, η Μιμή Ντενίση μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο που έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook, «κατακεραύνωσε» το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

H ηθοποιός λοιπόν με τη σειρά της θέλησε να καταδικάσει με κάθε τρόπο το σχόλιο περί βιασμού που έκανε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, ενώ κάτι αντίστοιχο έκανε χθες και ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Πόσο πιο κάτω θα πέσει το επίπεδο στα κανάλια; τώρα που πολύς κόσμος μένει μέσα θα βάλλουν τα χειροτέρα; κ καλά το απερίγραπτο κιτς που επικρατεί τώρα όμως φτάσαμε σε επικινδυνά νερά .απαράδεκτα σχόλια, σεξιστικές συμπεριφορές απειλές κ πρότυπα βίας. δεν αρκεί να ναι σοβαρές οι ειδήσεις !!!

Όλο το πρόγραμμα πρέπει να ‘χει επίπεδο κ αξιοπρέπεια κ πρότυπα θετικά. Όχι δεν πιστεύω πως μας αξίζει ...Αν δεν βλέπει κάνεις αυτά τα προγράμματα θα τα κόψουν αν τα βλέπετε έστω κ από περιέργεια θα συνεχίσουν να υπάρχουν..», έγραψε η Μιμή Ντενίση.