Big Brother: Άγριο κράξιμο του Χρήστου Μακρίδη για την Αφροδίτη - «Δεν μπορώ αυτό το θέαμα...»

Του χάλασε την αισθητική...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Άγριο κράξιμο του Χρήστου Μακρίδη για την Αφροδίτη - «Δεν μπορώ αυτό το θέαμα...»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, είδαμε τον Χρήστο Μακρίδη, γνωστό και ως «Αντιδήμαρχο» να μη διστάζει να ρίξει ένα άγριο κράξιμο στο δωμάτιο επικοινωνίας στην Αφροδίτη ξεκαθαρίζοντας πως δεν μπορεί πια να βλέπει αυτό το θέαμα που προσφέρει.

Ο παίκτης του Big Brother φαίνεται πως έχει ενοχληθεί από την εμφάνιση της Αφροδίτης και έτσι στην αρχή ξεκίνησε να τη σχολιάζει μαζί με τον Δημήτρη Πυργίδη.

«Δεν μπορεί να τραβήξει την προσοχή αλλιώς και κάνει τέτοια, γδύνεται τραγουδάει...», είπε αρχικά στη συνομιλία με τον συμπαίκτη του.

Στη συνέχεια μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ξεκαθάρισε πως δεν αντέχει να βλέπει την συμπαίκτριά του να εμφανίζεται στην πισίνα χωρίς το μαγιό, ούτε μπορεί να την ακούει να τραγουδάει.

Νωρίτερα βέβαια η κάμερα τσάκωσε την Σοφία με τον Δημήτρη Κεχαγιά σε τρυφερά τετ-α-τετ. Δείτε τους εδώ.

Big Brother: Οι «καυτές» φωτογραφίες της Αφροδίτης που... αναστάτωσαν το instagram

Ανάμεσα στις παίκτριες του Big Brother που έχουν ξεχωρίσει είναι σίγουρα η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή. Έχουν ξεχωρίσει μάλιστα και οι φωτογραφίες της στο Instagram οι οποίες είναι... "καυτές".

Η ίδια έχει μεγαλώσει στη Νότια Αφρική, είναι ηθοποιός στο επάγγελμα αλλά και plus size μοντέλο στη Σχολή Καλών Τεχνών. Το μήνυμα της είναι “body positivity” και αυτό το περνάει και μέσα από το ριάλιτι.

Η Αφροδίτη πριν μπει στο παιχνίδι ήταν καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές στιγμές της. Οι φωτογραφίες της με μαγιό ωστόσο είναι αυτές που κάνουν χαμό. Δείτε την με... πολύ κοφτό μαγιό δίπλα στην πισίνα.

Αφροδίτη Big Brother

Big Brother Αφροδίτη

Big Brother: Δεν έμεινε τίποτα στην φαντασία - Με κοφτά μαγιό Αφροδίτη - Ραμόνα

Νέο επεισόδιο Big Brother και τα αποκαλυπτικά πλάνα δεν έλειψαν. Η Ραμόνα έκανε την ηλιοθεραπεία της στην πισίνα ενώ δίπλα της πήγε να κάτσει και η Αφροδίτη. Οι δυο παίκτριες, εμφανίστηκαν με κοφτά μαγιό και δεν άφησαν τίποτα στην φαντασία.

Ο Μεγάλος Αδερφός έβαλε μία νέα δοκιμασία στους παίκτες και τους έβαλε να κάνουν ποδήλατο, μέχρι να φτάσουν στην... Σαντορίνη.

Έτσι, οι άνδρες της παρέας συγκεντρώθηκαν στα ποδήλατα και μποστά τους κάθισε η Ραμόνα, για να κάνει ηλιοθεραπεία, κολάζοντας τους παίκτες με το εκπληκτικό κορμί της.

Στη συνέχεια στην παρέα τους ήρθε και η Αφροδίτη με το μαγιό της, η οποία βοηθούσε τον Χρήστο να κάνει τη γυμναστική του.

Τα σχόλια που ακούστηκαν ήταν... μοναδικά, αν και η Αφροδίτη είχε κάνει μία αποκαλυπτική εμφάνιση και λίγο νωρίτερα.