Big Brother: Ράγισε καρδιές με την ιστορία του ο Βλαδίμηρος Νικόλα

Τα συγκλονιστικά λόγια του για τη δολοφονία του αδερφού του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Ράγισε καρδιές με την ιστορία του ο Βλαδίμηρος Νικόλα

Ο Βλαδίμηρος Νικόλα μπήκε σήμερα μέσα στο δωμάτιο επικοινωνίας του Big Brother και ράγισε καρδιές, μιλώντας για τη σπαρακτική ιστορία της οικογένειάς του, για τη δολοφονία του αδερφού του αλλά και για την ενδοοικογενειακή βία που βίωσε η μητέρα του.

«Είμαι ο Βλαδίμηρος Νικόλα. Είμαι 22 ετών από την Κύπρο. Έχω τελειώσει personal trainer και τώρα είμαι στο τελευταίο των σπουδών μου ως μοντέρ. Θέλω να μπω στο Big Brother γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν άτομα εκεί έξω που έχουν ζήσει είτε χειρότερη είτε παρόμοια ζωή και θέλω να δείξω σε αυτά τα άτομα ότι δεν πρέπει να τα παρατάνε. Ο Βλαδίμηρος είναι ένα άτομο που έχει περάσει ενδοοικογενειακή βία.

Φοβόμουν πολλές φορές τον πατέρα μου επειδή τον έβλεπα να ασκεί βία πάνω στη μητέρα μου. Γενικά, η συμπεριφορά του ήταν τυραννική. Αυτό μου προκαλούσε αρκετό φόβο. Δεν μου έρχεται κάποιο καλό συναίσθημα όταν τον σκέφτομαι», είχε πει στη συνέντευξή του όταν είχε μπει στο παιχνίδι.

Σήμερα, απαντώντας στις ερωτήσεις του Μεγάλου Αδερφού αναφέρθηκε στα περιστατικά που τον έχουν σημαδέψει και ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά πως αυτός είναι και ο λόγος που μπήκε στο παιχνίδι, για να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε κόσμο που βιώνει δύσκολες καταστάσεις σαν και εκείνον

Νωρίτερα βέβαια η κάμερα τσάκωσε την Σοφία με τον Δημήτρη Κεχαγιά σε τρυφερά τετ-α-τετ. Δείτε τους εδώ.

Big Brother: Άγριο κράξιμο του Χρήστου Μακρίδη για την Αφροδίτη - «Δεν μπορώ αυτό το θέαμα...»

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, είδαμε τον Χρήστο Μακρίδη, γνωστό και ως «Αντιδήμαρχο» να μη διστάζει να ρίξει ένα άγριο κράξιμο στο δωμάτιο επικοινωνίας στην Αφροδίτη ξεκαθαρίζοντας πως δεν μπορεί πια να βλέπει αυτό το θέαμα που προσφέρει.

Ο παίκτης του Big Brother φαίνεται πως έχει ενοχληθεί από την εμφάνιση της Αφροδίτης και έτσι στην αρχή ξεκίνησε να τη σχολιάζει μαζί με τον Δημήτρη Πυργίδη.

«Δεν μπορεί να τραβήξει την προσοχή αλλιώς και κάνει τέτοια, γδύνεται τραγουδάει...», είπε αρχικά στη συνομιλία με τον συμπαίκτη του.

Στη συνέχεια μπήκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ξεκαθάρισε πως δεν αντέχει να βλέπει την συμπαίκτριά του να εμφανίζεται στην πισίνα χωρίς το μαγιό, ούτε μπορεί να την ακούει να τραγουδάει.