Big Brother: Ασύλληπτο περιστατικό - Η Χριστίνα διαλέγει με ποιον δίδυμο θα... κοιμηθεί

Ναι κι όμως!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Ασύλληπτο περιστατικό - Η Χριστίνα διαλέγει με ποιον δίδυμο θα... κοιμηθεί

Ένα ασύλληπτο περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το βράδυ στο επεισόδιο του Big Brother, καθώς μεταξύ άλλων, είδαμε τη Χριστίνα να συζητάει με τους δύο δίδυμους και να διαλέγει με ποιον από τους δύο πρόκειται να κοιμηθεί στον κήπο.

Οι διαγωνιζόμενοι χωρίστηκαν σήμερα σε ομάδες και ο Μεγάλος Αδερφός τους έβαλε να παίξουν ένα ακόμα παιχνίδι, κατά το οποίο, η χαμένη ομάδα θα αναγκαζόταν να κοιμηθεί έξω στον κήπο. Νικήτρια βγήκε η ομάδα του Δημήτρη Κεχαγιά, ο οποίος είχε ένα τρυφερό τετ-α-τετ με τη Σοφία - δείτε το εδώ.

Νωρίτερα ωστόσο η Χριστίνα ήταν πολύ σίγουρη πως θα βρεθεί στην ίδια ομάδα με τον Παναγιώτη και τον Χρήστο και έτσι προσπάθησε να αποφασίσει με ποιον από τους δύο πρόκειται να κοιμηθεί αγκαλιά.

Big Brother: Ράγισε καρδιές με την ιστορία του ο Βλαδίμηρος Νικόλα

Ο Βλαδίμηρος Νικόλα μπήκε σήμερα μέσα στο δωμάτιο επικοινωνίας του Big Brother και ράγισε καρδιές, μιλώντας για τη σπαρακτική ιστορία της οικογένειάς του, για τη δολοφονία του αδερφού του αλλά και για την ενδοοικογενειακή βία που βίωσε η μητέρα του.

«Είμαι ο Βλαδίμηρος Νικόλα. Είμαι 22 ετών από την Κύπρο. Έχω τελειώσει personal trainer και τώρα είμαι στο τελευταίο των σπουδών μου ως μοντέρ. Θέλω να μπω στο Big Brother γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν άτομα εκεί έξω που έχουν ζήσει είτε χειρότερη είτε παρόμοια ζωή και θέλω να δείξω σε αυτά τα άτομα ότι δεν πρέπει να τα παρατάνε. Ο Βλαδίμηρος είναι ένα άτομο που έχει περάσει ενδοοικογενειακή βία.

Φοβόμουν πολλές φορές τον πατέρα μου επειδή τον έβλεπα να ασκεί βία πάνω στη μητέρα μου. Γενικά, η συμπεριφορά του ήταν τυραννική. Αυτό μου προκαλούσε αρκετό φόβο. Δεν μου έρχεται κάποιο καλό συναίσθημα όταν τον σκέφτομαι», είχε πει στη συνέντευξή του όταν είχε μπει στο παιχνίδι.

Σήμερα, απαντώντας στις ερωτήσεις του Μεγάλου Αδερφού αναφέρθηκε στα περιστατικά που τον έχουν σημαδέψει και ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά πως αυτός είναι και ο λόγος που μπήκε στο παιχνίδι, για να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε κόσμο που βιώνει δύσκολες καταστάσεις σαν και εκείνον