Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Άκρως συναισθηματικές οι αναρτήσεις της κόρης του για το χαμό του

Με στίχους του "Πόσο σε θέλω"

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Άκρως συναισθηματικές οι αναρτήσεις της κόρης του για το χαμό του

Ένας χρόνος πέρασε από τον χαμό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και όλοι οι αγαπημένοι του άνθρωποι τον θυμήθηκαν! Μέσα σε αυτούς φυσικά ήταν και η κόρη του η οποία με ένα τραγούδι του και λίγες φωτογραφίες γύρισε πίσω τον χρόνο.

Η κόρη του Μαρία-Κλάρα Μαχαιρίτσα τις τελευταίες ημέρες προχώρησε σε μια σειρά αναρτήσεων για τον προωρα χαμένο πατέρα της.

Από τη μια άλλαξε τις φωτογραφίες προφίλ της με αυτές του πατέρα της και της κιθάρας του και αφετέρου ανήρτησε το εισιτήριο από την τελευταία συναυλία του.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Ένας χρόνος απο τον χαμό του Λαυρέντη
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Ανάρτηση κόρης

Και ο Γιώργος Παπαδάκης συγκίνησε με τα λόγια του στην έναρξη της εκπομπής του

Ρίγη συγκίνησης με τα λόγια του Γιάννη Ζουγανέλη - «Στο τελευταίο τηλεφώνημα ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μου είπε...»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης θέλησε να αποκαλύψει σήμερα, τι του είχε πει ο καλός του φίλος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, στο τελευταίο τηλεφώνημα που είχαν οι δυο τους πριν φύγει από τη ζωή, με τον τραγουδιστή να προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τη μέρα που ο ερμηνευτής έφυγε από τη ζωή και έτσι ο Γιάννης Ζουγανέλης δε θα μπορούσε να μη μιλήσει για τον αγαπημένο του φίλο, που προκάλεσε σοκ σε όλο το πανελλήνιο με τον χαμό του.

«Έφυγε από τη ζωή τόσο βίαια, μας άφησε όλους σύξυλους… Μου λείπει το χαμόγελό του… Η τελευταία συνομιλία που είχα μαζί του δεν ξεχνιέται γιατί ήμασταν μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη σε ένα ραντεβού σε ένα μαγαζί στη Μεσογείων.

Τον πήρα τηλέφωνο για να του μιλήσουμε και οι δυο, δεν το σήκωσε… Με πήρε μετά, η ώρα ήταν 23:30 και μου είπε “δεν θα κοιμηθώ, θα δω τον Ναδάλ” γιατί αγαπούσε πολύ το τένις. Αυτό ήταν το τελευταίο τηλέφωνο», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.