Σοφία Δανέζη: "Καυτό" το Instagram της παίκτριας του Big Brother - Οι 5 πιο αισθησιακές φωτογραφίες της

Δεν αφήνει πολλά στην φαντασία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοφία Δανέζη:

Η Σοφία Δανέζη έχει μπει στο Big Brother και ανακαλύπτουμε κάθε μέρα όλο και περισσότερο τον χαρακτήρα της!Πολλά μας έχει αποκαλύψει και η ίδια μέσα από σέξι φωτογραφίες της στο Instagram

Ωστόσο πολλά έχουμε γνωρίσει και από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου ανέβαζε πολλές φωτογραφίες από τις διακοπές της!

Big Brother - αποκάλυψη: Η ατάκα της Δανέζη στον Αλεξανδρίδη που λίγοι πήραν χαμπάρι! Πλάνο - ντοκουμέντο

Εμείς βρήκαμε κάποιες από αυτές και σας δείχνουμε το πολύ καλά γυμνασμένο σώμα της!

Σοφία Δανέζη με μαγιό
Σοφία Δανέζη αποκαλυπτικές φωτογραφίες
Σοφία Δανέζη φωτογραφίες απο την παραλία
Σοφία Δανέζη αποκαλυπτικές φωτογραφίες με μαγιό
Αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Σοφίας Δανέζη με μαγιό

Big Brother: Τρυφερά τετ-α-τετ ανάμεσα στη Σοφία και τον Δημήτρη

Η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς, φαίνεται πως ήρθαν πολύ κοντά στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, καθώς είχαν μερικά τρυφερά τετ- α - τετ στην πισίνα, ενώ μιλούσαν για τα ζητήματα που απασχολούν τη Σοφία τις τελευταίες μέρες.

Η Σοφία έχει βρεθεί αντιμέτωποι με πολλούς συμπαίκτες της σήμερα και έτσι θέλησε να μιλήσει για τις σκέψεις της στον Δημήτρη, με τον οποίο έχει μεγάλη άνεση.

Εκείνος προσπάθησε να την κάνει να ηρεμήσει και να αποβάλλει τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό της, ενώ παράλληλα την κρατούσε αγκαλιά και τη χάιδευε.

Οι δυο τους συζητούσαν για πολλή ώρα, μέχρι που ο Γρηγόρης ήρθε να κάτσει μαζί τους και τους διέκοψε τη συζήτηση, ενώ λίγο νωρίτερα, η Ραμόνα ξέσπασε σε κλάματα. Δείτε εδώ τι συνέβη.