Φαίη Σκορδά: "Ντρέπομαι που το λέω..." - Η αποκάλυψη στο Πρωινό

Τι της συνέβη το βράδυ της Τετάρτης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαίη Σκορδά:

Η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινό την Πέμπτη 10/9 έκανε μια αποκάλυψη για το χθεσινό βράδυ που κανείς δεν περίμενε. Για την ακρίβεια της συνέβη ένα ατυχέστατο περιστατικό...

«Καλά, εγώ χθες έμεινα από βενζίνη. Ντρέπομαι που το λέω, έμεινα από βενζίνη! Πήγα τον μεγάλο μου γιο στο πόλο, τον άφησα και έφυγα να πάω να τον πάρω στις 7. Ένα δρόμο κάτω από το σπίτι μου, σταματάει το αυτοκίνητο. Ευτυχώς σταμάτησε σε ένα καλό σημείο. Ήρθε μία φίλη, πήγε σε ένα βενζινάδικο που ήταν ακριβώς δίπλα στα 600 μέτρα και έφερε. Λέω, τώρα αν υπάρχει κάπου φωτογράφος και με δει στο δρόμο με το μπιτόνι να πιέζω να μπει μέσα η βενζίνη… Μια χαρά όμως, τα κατάφερα», περιέγραψε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε εδώ το βίντεο που τραβάει τις βλεφαρίδες της στον αέρα του Πρωινού και της βγάζει! Άλλο έπος...

Απίστευτο περιστατικό στο Πρωινό - Κοιτούσε το στέρνο της Φαίης Σκορδά κι εκείνη τον πήρε χαμπάρι

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη σήμερα το πρωί στον αέρα του Πρωινού, καθώς η Φαίη Σκορδά επέλεξε να φορέσει ένα ρούχο με βαθύ ντεκολτέ. Ένας από τους συνεργάτες της, κοιτούσε έντονα στο στέρνο της ωστόσο εκείνη δεν είχε πάρει χαμπάρι!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έκανε χθες πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 - δείτε εδώ τα νούμερα που σημείωσε - και είχε ανανεωμένη ομάδα στο πλευρό της.

Ένα από τα νέα πρόσωπα που στάθηκαν δίπλα της, ήταν και ο Δημήτρης Μοθωναίος, ο οποίος σήμερα κατάφερε να προσφέρει μπόλικο γέλιο στους τηλεθεατές με μία γκάφα που έκανε στον αέρα της εκπομπής.

Έτσι συνέβη το απίστευτο περιστατικό στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά

Η παρουσιάστρια τον αντιλήφθηκε και έχασε τα λόγια της και στη συνέχεια αναφώνησε: «Τι κοιτάς; Πας καλά;» δείχνοντας το στέρνο της. Και ο Δημήτρης Μοθωναίος είπε αυθόρμητα: «Κάτι γυαλίζει, έσκυψες και…»! Και όλοι φυσικά ξέσπασαν σε γέλια!

Δημήτρης Μοθωναίος Πρωινό