Ένας χρόνος από τον θάνατο που "τσάκισε" την Μελίνα Ασλανίδου - Η ανατριχιαστική φωτογραφία...

Δεν μπορεί να τον ξεχάσει κανείς...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ένας χρόνος από τον θάνατο που

Με μια ανατριχιαστική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα στα instastory της η Μελίνα Ασλανίδου θέλησε να τιμήσει τον ένα χρόνο θανάτου του αγαπημένου σε όλους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Τα ξημερώματα της 9ης Σεπτεμβρίου 2019 ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έπαθε ανακοπή καρδιάς κατά την διάρκεια του ύπνου του ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στον Πτελεό Μαγνησίας. Όταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σπίτι του ο τραγουδοποιός ήταν ήδη νεκρός, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του σε ηλικία 62 ετών. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είχε υποβληθεί στο παρελθόν σε επέμβαση bypass. Η κηδεία του έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου 2019 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου όπου παρευρέθηκαν αρκετοί φίλοι και συνάδερφοι του αλλά και πλήθος κόσμου.

Εχθές, Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2020 πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν αναρτήσεις στην μνήμη του τραγουδιστή, όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης. Παρακάτω η φωτογραφία που δημοσίευσε η Μελίνα Ασλανίδου:

Μελίνα Ασλανίδου για λαυρέντη μαχαιρίτσα

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου - Βοηθήστε...

Η Μελίνα Ασλανίδου έχει μια απίστευτη δύναμη στα social media αφού οι ακόλουθοί της είναι πάρα πολλοί! Για τον λόγο αυτό εκτός από προσωπικές της στιγμές μαζί τους μοιράζεται και post που που παρακινούν για βοήθεια σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη και όχι μόνο. Μια τέτοια, λοιπόν, ήταν και η ανάρτηση που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης πριν από λίγες ώρες...

Συγκεκριμένα, η Μελίνα Ασλανίδου, παρακίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν repost την φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω για να βοηθήσουν στην φύτευση δέντρων.

Η ανάρτηση της Μελίνας Ασλανίδου

Μελίνα Ασλανίδου έκκληση στα social media