"Δεν θα είμαι στο Καφέ της Χαράς" - Αποχώρησε από την σειρά γιατί δεν την πήρε τηλέφωνο ο Χάρης Ρώμας

Αποκαλυπτική η συνέντευξη της!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor

Καλεσμένη στο “Καλοκαίρι not” ήταν σήμερα η Σοφία Μουτίδου. Η γνωστή ηθοποιός αιφνιδίασε τους πάντες και ειδικά τους τηλεθεατές, με τη δήλωσή της για το “Καφέ της Χαράς”.

Όπως αποκάλυψε η Σοφία Μουτίδου, δεν έχει ακόμα καμία απάντηση για το αν θα μπει στο “Καφέ της Χαράς”, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «απ’ ότι βλέπω, δεν θα είμαι στη σειρά».

«Είναι πάρα πολύ μπλεγμένο το θέμα του Καφέ της Χαράς. Το τελικό που κατάλαβα εγώ, γιατί ουσιαστικά απάντηση δεν έχω πάρει, ξέρουν όλοι για μένα κι εγώ δεν ξέρω. Έχω μιλήσει με τον Χάρη Ρώμα σε φάση που μου έλεγε για το σενάριο ο άνθρωπος και μου έλεγε ότι “σε περιμένουμε στον δεύτερο κύκλο”», είπε αρχικά η Σοφία Μουτίδου.

«Μετά όμως υπήρξαν πάρα πολλά προβλήματα τεχνικά και απ’ ότι βλέπω εγώ δεν θα είμαι στο Καφέ της Χαράς. Δεν έχω καμία απάντηση, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν θα είμαι γιατί δεν πήρε κανείς να μου πει τελική απάντηση», τόνισε η Σοφία Μουτίδου.

αποκάλυψη της Σοφίας Μουτίδου για το The Booth - «Αν η εκπομπή γινόταν με άντρες»

Κρυφός γάμος στο Καφέ της Χαράς - Έγινε η αποκάλυψη

Ο νέος παπάς του Κολοκοτρωνιτσίου, o Δημήτριος, λίγα χρόνια πριν είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Οταν το νέο αυτό διαρρεύσει στο χωριό του Καφέ της Χαράς, ο γυναικείος πληθυσμός (τουλάχιστον) θα ταραχτεί.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Τι και αν σφάζονται στη ποδιά του; Τι και αν κάνει όλες τις γυναίκες του χωριού να θέλουν να εξομολογηθούν χωρίς να συντρέχει λόγος; Ο Δημήτριος κρύβει ένα μεγάλο μυστικό που όταν βγει στην επιφάνεια θα ταράξει το Κολοκοτρωνίτσι συθέμελα. Καλύτερα όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οταν λίγους μήνες πριν, ο Δημήτριος έκανε την εμφάνισή του στο χωριό, πάνω στη μαύρη μηχανή του, άλλαξε το ενδιαφέρον των γυναικών του χωριού. Μπορεί εκείνος να ήρθε πιο κοντά μόνο με τη Βάλια -γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στον Μάνο-, όμως δεν υπήρξε ούτε... θηλυκή γάτα που δεν τον πρόσεξε. Οσο όμως εκείνες δεν έχαναν λειτουργία του ενώ έριχναν με κάθε αφορμή στα πόδια του γη και ύδωρ προκειμένου να τους δώσει λίγη σημασία παραπάνω, τόσο εκείνος παρέμενε αδιάφορος. Για όλες εκτός από τη Βάλια, με την οποία και ανέπτυξε μια ξεχωριστή φιλία.

Αυτός είναι ο κρυφός γάμος στο Καφέ της Χαράς

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TV24, ο Δημήτριος είναι παντρεμένος και το γεγονός θα γίνει γνωστό όταν έρθει στο χωριό το... παρελθόν του. Πιο συγκεκριμένα, μετά από καιρό και ενώ γύρω από το όνομα του νέου παπά θα έχει πλεχτεί το εγκώμιο για το ποια θα τον κατακτήσει, θα εμφανιστεί μπροστά του ένα πρόσωπο της παλιάς του ζωής στην πόλη που θα φέρει στην επιφάνεια -προς απογοήτευση όλων- την αλήθεια. Και ποια είναι αυτή; Ο Δημήτριος έχει κάνει έναν γάμο από τον οποίο ήθελε να ξεφύγει. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που βρέθηκε ξαφνικά στην άλλη άκρη της χώρας, ή αλλιώς, το τιμημένο Κολοκοτρωνίτσι. Ενα είναι το σίγουρο... ο πρότερος έγγαμος βίος του δεν θα φέρει εκ νέου προβλήματα στη δουλειά του καθώς οι άντρες του χωριού θα σιγουρευτούν πως οι γάμοι τους δεν κινδυνεύουν. Το ίδιο ισχύει και για τον Μάνο Πώποτα φυσικά, που θα καταλάβει πως η Βάλια δεν πρόκειται να πέσει στα δίχτυα του. Αμεσα τουλάχιστον...