Ράγισε καρδιές η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη για την απώλεια του πατέρα της - «Κανείς να μη νιώσει αυτόν τον πόνο...»

Τα συγκινητικά της λόγια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ράγισε καρδιές η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη για την απώλεια του πατέρα της - «Κανείς να μη νιώσει αυτόν τον πόνο...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση που ράγισε τις καρδιές των διαδικτυακών της φίλων. Στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε, μίλησε για την απώλεια του πατέρα της και ευχήθηκε να μη νιώσει κανείς τον πόνο που βίωσε εκείνη.

Η νεαρή σεφ έχασε πριν από λίγο καιρό τον πατέρα της και η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη απώλεια την έκανε χίλια κομμάτια.

Η ίδια μάλιστα είχα κάνει μερικές δηλώσεις λίγες μέρες μετά τον χαμό του - δείτε εδώ - με τις οποίες είχε συγκινήσει τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη που ράγισε καρδιές

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη στήριξη και την αγάπη που μου στείλατε…. πολλοί άνθρωποι με βοήθησαν και στάθηκαν δίπλα μου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή… Εύχομαι κανείς να μη νιώσει αυτό το πόνο αλλά δυστυχώς όλα είναι μέσα στη ζωή…

Η ζωή συνεχίζεται και ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός… Εγώ ξέρω πως πάντα θα είναι κοντά μας θα μας προσέχει και όλα θα γίνουν όπως έλεγε και εκείνος… Με τη στήριξη σας και την αγάπη σας όλα θα τα καταφέρουμε…

Τώρα πλέον πιο κοντά σας…

Νέα πράγματα ξεκινάνε στην Ελλάδα πια…. και φυσικά Νέα και ακόμη πιο δημιουργικά συνεχίζουν και στη Κύπρο στο αγαπημένο μας @rousrestaurant με τον υπέροχο @panostogias…», έγραψε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η ανάρτηση ένα μήνα μετά το θάνατο του πατέρα της

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, η γνωστή σε όλους πρώην παίκτρια του MasterChef, που κατάφερε να φτάσει πάρα πολύ μπροστά και να είναι μία από τους φιναλίστ του παιχνιδιού, εδώ και ένα μήνα βιώνει μία από τις πιο θλιβερές περιόδους της ζωής της, καθώς ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή ξαφνικά και τους άφησε όλους μετέωρους και γεμάτους πόνο.

Ένας μήνας πέρασε από το δυσάρεστο συμβάν και βλέπουμε, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε η Σπυριδούλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως βρίσκεται στο πατρικό της στο Βόλο μαζί με την οικογένειά της.

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη Ανάρτηση Θάνατος Πατέρας

Ο πατέρας της Σπυριδούλας, Λευτέρης Καραμπουτάκης, "εφυγε" σε ηλικία 54 ετών, ενώ πληροφορίες λένε πως καθώς παλιότερα διατηρούσε τσιπουράδικα στη Νέα Ιωνία, εμφύσησε την αγάπη για την κουζίνα στην κόρη του.

Στην ανάρτηση της Σπυριδούλας βλέπουμε πως ευχαριστεί όσους ακολούθους της της στέλνουν λόγια συμπαράστασης σε αυτήν την δύσκολη στιγμή.

 Σπυριδούλα Καραμπουτάκη ανάρτηση μήνυμα

«Σε περιμένει ο κολλητός σου και πολλοί...» Αυτό ήταν το μήνυμα του αδερφού της.