My Style Rocks: Τεράστια αμηχανία - Η αναφορά στη Κιάρα Μαρκέζη και οι φούξια μπότες

Η ατάκα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που «τάραξε» τα νερά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Τεράστια αμηχανία - Η αναφορά στη Κιάρα Μαρκέζη και οι φούξια μπότες

Τεράστια αμηχανία δημιουργήθηκε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks καθώς η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δε δίστασε να πετάξει μία ατάκα για την Κιάρα Μαρκέζη και τις φούξια μπότες της που επέλεξε να φορέσει και η Τζένη Γεωργιάδου.

Η νέα παίκτρια του παιχνιδιού επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα σε καφέ αποχρώσεις και να το συνδυάσει με ένα ζευγάρι φούξια μπότες που φτάνουν πολύ ψηλά και είναι σαν κάλτσα.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δε βαθμολόγησε καλά το συγκεκριμένο look και εξήγησε πως αυτές τις μπότες τις είδε και πέρυσι από την Κιάρα Μαρκέζη και έτσι σκέφτεται εκείνη που είχε πολύ ψηλά πόδια και της πήγαιναν τέλεια.

Η Τζένη Γεωργιάδου με τη σειρά της ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί σωστό να τη συγκρίνει με μία παίκτρια του προηγούμενου κύκλου, ενώ και χθες ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ των δύο διαγωνιζόμενων.

My Style Rocks Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

My Style Rocks: Κακός χαμός με την Αρετή Λις - Ο άγριος καυγάς με την Κωνσταντίνα Παγανή

Ο κακός χαμός έγινε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, με την εμφάνιση που έκανε η Αρετή Λις. Η Κωνσταντίνα Παγανή ξεκίνησε να της λέει τη γνώμη της και στη συνέχεια ξεκίνησε ένας πραγματικά άγριος καυγάς με τις δύο κυρίες να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες.

Η Αρετή Λις επέλεξε να φορέσει ένα ακόμα ακριβό σύνολο και τότε η Κωνσταντίνα Παγανή θέλησε να πει πως θα προτιμούσε να τη δει μία φορά με ένα πιο φθηνό ντύσιμο.

Η Αρετή με τη σειρά της αντέδρασε και είπε στην Κωνσταντίνα πως δεν γνωρίζει καν τα brands των ρούχων με εκείνη να της απαντά πως δεν την ενδιαφέρει να τις μάθει. Τότε η Αρετή είπε την ατάκα που ξεκίνησε τον καυγά, δηλαδή ότι είναι διαφορετική η Κωνσταντίνα από εκείνη.

Στη συνέχεια προσπάθησε να το εξηγήσει λέγοντας πως η Κωνσταντίνα είναι πιο juicy ενώ εκείνη είναι ψηλόλιγνη με την Κρητικιά παίκτρια να απαντάει πως είναι κι εκείνη juicy και συγκεκριμένα, plus size.

Το λόγο πήρε και η Έρη Λώλη η οποία υποστήριξε την Αρετή Λις ενώ και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ξεκαθάρισε πως πολλές φορές η Κωνσταντίνα Παγανή είναι προσβλητική με τα λόγια της, ενώ χθες τσακώθηκε με την Τζένη Γεωργιάδου.

My Style Rocks καυγάς Αρετή Λις