Έτοιμη να γίνει μαμά η Χριστίνα Μπόμπα - Το αποκάλυψε στο Instagram

Η συγκινητική ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έτοιμη να γίνει μαμά η Χριστίνα Μπόμπα - Το αποκάλυψε στο Instagram

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να αποκαλύψει, απαντώντας σε μία ερώτηση που της έκανε ένας follower, πως αισθάνεται έτοιμη να μεγαλώσει την οικογένειά της και να γίνει για πρώτη φορά μαμά.

H παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει ένα Q&A και να απαντήσει στις ερωτήσεις που της έκαναν οι διαδικτυακοί της φίλοι και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε, εάν επιθυμεί να «κάνει οικογένεια».

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται εδώ και καιρό πώς και η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης δεν έχουν κάνει ακόμα παιδί, ωστόσο οι δυο τους έχουν εξηγήσει πολλές φορές πως όλα θα έρθουν σιγά σιγά, ενώ πριν από μερικούς μήνες είχε δημιουργηθεί μία μεγάλη παρεξήγηση με το ζευγάρι και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος είχε πει πως ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς.

“Είμαστε ήδη οικογένεια, όμως θέλουμε να μεγαλώσει το συντομότερο”, ήταν λοιπόν τα λόγια της γνωστής influencer στην απάντηση που έδωσε στον διαδικτυακό της φίλο. Απ’ ότι φαίνεται, η Χριστίνα Μπόμπα είναι πανέτοιμη να γίνει μητέρα!

Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης παιδιά

Πέρα από την επιθυμία της να γίνει μαμά, η Χριστίνα Μπόμπα έκανε την αποκάλυψη για τα κιλά που έχει πάρει - Δεν είναι 1 ή 2 αλλά...

Στην Αθήνα επέστρεψε μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές η Χριστίνα Μπόμπα και αμέσως ξεκίνησε την γυμναστική, καθώς όπως είπε, πήρε κιλά και δεν είναι 1 ή 2.

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο μας έδειξε την γυμναστική που έκανε στο σπίτι της.

Στην ανάρτηση της αποκάλυψε πως «Τι και αν έφαγα λίγο παραπάνω; Τι και αν είμαι 7 κιλάκια πάνω από πέρυσι; Καλή νέα σεζόν σε όλους μας». Διακοπές έκανε και στο εξοχικό της και όπως θα δείτε είναι απίστευτο.

Χριστίνα Μπόμπα κιλά