Άγριες Μέλισσες: Πρωταγωνιστής είδε την Ιωάννα Τούνη και «τρελάθηκε»

Η απίστευτη selfie τους!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Πρωταγωνιστής είδε την Ιωάννα Τούνη και «τρελάθηκε»

Κι όμως έγινε το αδιανόητο μιας και ένας από τους πιο αγαπημένους πρωταγωνιστές της σειράς Άγριες Μέλισσες, την είδε μπροστά του και «τρελάθηκε». Εννοείται πως οι δυο τους έβγαλαν selfie και τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

H γνωστή influencer έχει μεγάλη πέραση και έτσι δε θα μπορούσε να μην τραβήξει την προσοχή ενός πολύ αγαπημένου ηθοποιού.

Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Σουξέ, ο οποίος είδε την Ιωάννα Τούνη μπροστά του, πόζαρε στον φακό μαζί της και ανέβασε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Γίνονται και τέτοιες συναντήσεις κορυφής. Σχολιαστές ελεύθερα». Και φυσικά στο λεπτό η φωτό έγινε viral με τους followers να κάνουν δεκάδες σχόλια.

Μιας και είπαμε βέβαια για τις Άγριες Μέλισσες, δείτε εδώ την απόφαση που πήρε ο ΑΝΤ1 για την επιτυχημένη σειρά.

Πανικός στο Instagram με την Ιωάννα Τούνη - Η φωτογραφία που μέσα σε λίγες ώρες πήρε 80.000 like

Μετά την οικειοθελή καραντίνα που μπήκε η Ιωάννα Τούνη, για 14 ημέρες, ύστερα από τις διακοπές της στην Μύκονο, θέλησε να περάσει τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού της στην όμορφη Σέριφο! Σίγουρα το έκανε για να δει τις ομορφιές του νησιού, να γεμίσει μπαταρίες αλλά και για να ηρεμήσει ψυχολογικά!

Η όμορφη Ιωάννα μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές φωτογραφίες στο instagram από τα νησιά που περνάει τις διακοπές της με τα υπέροχα ρούχα και μαγιό, κυρίως από την εταιρία ρούχων που έχει, την Bubblegun.

Αυτή τη φορά όμως η τολμηρή Ιωάννα Τούνη, φόρεσε κάτι που "έριξε" το Instagram και μας διευκρίνισε να μην την ρωτήσουμε από πού το πήρε καθώς... το έφτιαξε μόνη της!

Πιο συγκεκριμένα μας είπε: «Μην με ρωτήσετε για το φόρεμα κορίτσια, δεν είναι Bubblegun, ένα σεντόνι υπέρδιπλο είναι που το στυλιζάρισα με μια ζώνη! Τι να κάνω; Στην ανάγκη αυτοσχεδιάζω Για πείτε! Το πέτυχα;;»,

Ναι, πολύ καλά διαβάστε, στην φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram, μας παρουσιάζει ένα εξαιρετικό φόρεμα - τουαλέτα στο χρώμα της άμμου που είναι φτιαγμένο από ένα υπέρδιπλο σεντόνι! Η φωτογραφία μέσα σε πολύ λίγες ώρες έφτασε τα 80.000 like!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη στο Instagram που πήρε 80.000 likes

Όπως βλέπουμε λοιπόν, το μάτι της Ιωάννας.. "κόβει" και μπορεί να φτιάξει από το μηδέν ένα πολύ όμορφο φόρεμα το οποίο το υποστηρίζει τέλεια, και μπορεί άνετα να μπερδέψει τον κόσμο καθώς πολλοί νόμιζαν πως ήταν πραγματικό.