The Bachelor - πρεμιέρα: Η είσοδος του Παναγιώτη Βασιλάκου και η εντυπωσιακή βίλα

Αγχωμένος ο πρώτος... εργένης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor - πρεμιέρα: Η είσοδος του Παναγιώτη Βασιλάκου και η εντυπωσιακή βίλα

To The Bachelor έκανε πρεμιέρα σήμερα και ο Παναγιώτης Βασιλάκος κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα με την είσοδό του. Το ίδιο βέβαια και η εντυπωσιακή βίλα μέσα στην οποία θα βρεθούν οι 20 διαγωνιζόμενες που θα διεκδικήσουν την καρδιά του.

Το νέο σόου του Alpha, λοιπόν, ξεκίνησε, με τον Βασιλάκο να μας παρουσιάζει όλα τα ενδιαφέροντα για τον εαυτό του, τα οποία φυσικά έχουν εντυπωσιάσει τις γυναίκες, οι οποίες έχουν αποφασίσει να τον διεκδικήσουν.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος δεν έκρυψε πως είναι πολύ αγχωμένος μιας και η εμπειρία αυτή είναι αρκετά πρωτόγνωρη για εκείνον.

Έβαλε λοιπόν το αυστηρό κοστούμι του και στήθηκε στο κόκκινο χαλί, περιμένοντας υπομονετικά να έρθει η πρώτη από τις 20 κοπέλες, ενώ μία από αυτές θα είναι η πρώην του Παντελή Παντελίδη - δείτε τη εδώ.

The Bachelor: Αυτές είναι τέσσερις από τις υποψήφιες νύφες του Παναγιώτη Βασιλάκου

Ένας άντρας, 20 γυναίκες! Όλες θέλουν να κερδίσουν το μυαλό και την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν! Μόνο μία θα καταφέρει να τον κατακτήσει, να δεχτεί το μονόπετρο και να γίνει η γυναίκα της ζωής του. Αυτό είναι το «The Bachelor», το νέο ριάλιτι του Alpha που κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης στις 22:00.

Αυτές θα είναι 4 από τις πολλές υποψήφιες νύφες του Παναγιώτη Βασιλακου!

Αναστασία:

Αναστασία the bachelor

Η Αναστασία είναι Αισθητικός. Μέχρι τώρα δεν υπήρξε τυχερή στον συναισθηματικό τομέα. Στο The Bachelor είναι έτοιμη να κάνει restart και να ζήσει τον απόλυτο έρωτα! Αν της δώσει τριαντάφυλλο ο Bachelor, είναι στο χέρι της αν θα το δεχθεί.

Βίβιαν:

Βίβιαν the bachelor

Η Βίβιαν είναι φοιτήτρια Φαρμακευτικής. Δηλώνει ρομαντική, ευαίσθητη και προσγειωμένη. Πιστεύει ότι ο Παναγιώτης θα την ερωτευθεί καθώς διαθέτει το πιο ισχυρό… «όπλο» που μπορεί να έχει μια γυναίκα και αυτό είναι: το μυαλό! Αν της δώσει τριαντάφυλλο ο Bachelor, είναι στο χέρι της αν θα το δεχθεί.

Mαρίνα:

Μαρίνα the bachelor

Η Μαρίνα κατάγεται από την Ιταλία και μένει μόνιμα στην Πάτρα. Σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων ενώ εργάζεται και ως μοντέλο. Δεν έτυχε ποτέ να ερωτευτεί αληθινά μέχρι τώρα, αλλά ελπίζει να της συμβεί The Bachelor. Αν της δώσει τριαντάφυλλο ο Bachelor, είναι στο χέρι της αν θα το δεχθεί.

Νικολλέτα:

Νικολέττα the bachelor

Η Νικολέττα είναι από την Θεσσαλονίκη, έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική και εργάζεται ως cheerleader. Είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να κατακτήσει την καρδιά του Παναγιώτη. Αν της δώσει τριαντάφυλλο ο Bachelor, είναι στο χέρι της αν θα το δεχθεί.