The Bachelor: Άναψαν τα αίματα στο σπίτι - «Θα της βγάλω το μαλλί»

Αναβρασμός για τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Άναψαν τα αίματα στο σπίτι - «Θα της βγάλω το μαλλί»

Δεν πρόλαβε να κάνει πρεμιέρα το The Bachelor και να συναντηθούν οι διαγωνιζόμενες με τον Παναγιώτη Βασιλάκο και ήδη άναψαν και με το παραπάνω τα αίματα μέσα στο σπίτι, με την Αντζελίνα, μία από τις πιο εκρηκτικές παίκτριες να ξεκαθαρίζει πως θα βγάλει το μαλλί της συμπαίκτριάς της.

Η πρώτη παρεξήγηση έγινε μεταξύ της Αντζελίνας και της Αναστασίας, με τη μία εκ των δύο να δικαιολογεί την πρώην του Παντελή Παντελίδη, που έχει μπει δυναμικά και πήγε να βρει τον Παναγιώτη Βασιλάκο, τη στιγμή που εκείνος μιλούσε με άλλη κοπέλα.

Η Αναστασία μίλησε ακόμη και για ήθος στην παρέμβαση της Αντζελίνας και η δεύτερη, δείχνοντας εκρηκτικό ταμπεραμέντο, έκανε λόγο για το μαλλί της, εννοώντας πως αν συνεχίσουν την κόντρα τους... θα της το βγάλει.

Στη δεύτερη περίπτωση, ο Βασιλάκος ξεκίνησε τη βόλτα του με μια άλλη κοπέλα στη βίλα και η Άννα δάκρυσε, με την ίδια να τονίζει πόσο γλυκός είναι ο υποψήφιος γαμπρός. Αυτό πυροδότησε μεγάλους καβγάδες στη βίλα, με τους χαρακτηρισμούς... να δίνουν και να παίρνουν.

The Bachelor: Βγήκαν τα πρώτα μαχαίρια - «Εσύ η αστεία...»

Πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει η πρεμιέρα του The Bachelor, βγήκαν τα πρώτα μαχαίρια ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες, όταν μία νεαρή παίκτρια αποκάλεσε μία λίγο πιο μεγάλη, «αστεία» και τότε τα αίματα άναψαν με τη μία!

Όλες οι παίκτριες έδειξαν πως έχουν έρθει αποφασισμένες να κάνουν δικό τους τον Παναγιώτη Βασιλάκο και πως δεν φοβούνται να "βγάλουν" η μία τα μάτια της άλλης.

Έτσι, όταν οι περισσότερες μπήκαν στο σπίτι, μία από τις κοπέλες φώναξε στην άλλη: «Εσύ η αστεία, πώς σε λένε» και τότε, η διαγωνιζόμενη εκνευρίστηκε και τη ρώτησε αν τη λέει αστεία επειδή έχει καλό χιούμορ.

Στη συνέχεια, μιλώντας στην κάμερα ξεκαθάρισε πως δεν της άρεσε καθόλου το συγκεκριμένο σχόλιο και πως θεωρεί ότι η συμπαίκτριά της έχει πάρει πολύ αέρα.

Νωρίτερα βέβαια μία παίκτρια είχε ένα απίστευτο απρόοπτο καθώς έπεσε πριν καν δει τον Παναγιώτη Βασιλακο - δείτε εδώ το στιγμιότυπο.