Big Brother: To τρυφερό τετ-α-τετ της Χριστίνας με τον Γρηγόρη

Η εξομολόγηση του...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: To τρυφερό τετ-α-τετ της Χριστίνας με τον Γρηγόρη

Το επεισόδιο του Big Brother ξεκίνησε πολύ δυναμικά καθώς η Χριστίνα συζητούσε με τον Γρηγόρη για τη χθεσινή δοκιμασία και η αλήθεια είναι πως οι δυο τους είχαν ένα πολύ τρυφερό τετ-α-τετ με τον δεύτερο να της εξηγεί πως εκείνη τον νοιάζει περισσότερο από τους άλλους.

Η Χριστίνα βρέθηκε χθες στην ομάδα των χαμένων ενώ ο Γρηγόρης σε αυτή των νικητών. Οι δυο τους συζήτησαν για όλα όσα έγιναν με τη Χριστίνα να εκφράζει το παράπονό της στον Γρηγόρη επειδή δεν την διάλεξε στη δική του ομάδα.

Εκείνος της ξεκαθάρισε πως ενδιαφέρεται για εκείνη ενώ της πρότεινε να της δώσει και κάποια ρούχα του προκειμένου να μην κρυώνει το βράδυ στον κήπο όπου θα κοιμηθεί, ενώ χθες τρυφερό τετ-α-τετ είχε και η Σοφία με τον Δημήτρη Κεχαγιά.

Big Brother: Ανατριχίλα με την πρώτη ανάρτηση του Αντώνη Αλεξανδρίδη μετά το σκάνδαλο

Λίγες μέρες μετά το μεγάλο σκάνδαλο που δημιουργήθηκε στο σπίτι του Big Brother με τη χυδαία ατάκα που ακούστηκε στο live streaming, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης έκανε την πρώτη του ανάρτηση, η οποία προκάλεσε ανατριχίλα στους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο παίκτης του Big Brother ήταν εξαφανισμένος από τη μέρα που έφυγε από το σπίτι ενώ η πρώτη του κίνηση ήταν να κλείσει τον λογαριασμό του στο Instagram προκειμένου να αποφύγει την κατακραυγή - δείτε εδώ τα σχόλια που δέχθηκε.

Σήμερα ωστόσο, πριν από λίγα λεπτά, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης ανέβασε μία φωτογραφία σε insta story, στην οποία φαίνεται ένας άνδρας κρεμασμένος σε ένα δέντρο χωρίς να προσθέσει κανένα σχόλιο.

Η αλήθεια είναι πως φάινεται ότι η ψυχολογική του κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή.

Αντώνης Αλεξανδρίδης Big Brother

Η Μιμή Ντενίση «κατακεραυνώνει» το Big Brother - «Πρότυπα βίας...»

Μετά τον κακό χαμό που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες στα social media με το χυδαίο περιστατικό που έλαβε χώρα στο Big Brother, η Μιμή Ντενίση μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο που έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook, «κατακεραύνωσε» το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

H ηθοποιός λοιπόν με τη σειρά της θέλησε να καταδικάσει με κάθε τρόπο το σχόλιο περί βιασμού που έκανε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, ενώ κάτι αντίστοιχο έκανε χθες και ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Πόσο πιο κάτω θα πέσει το επίπεδο στα κανάλια; τώρα που πολύς κόσμος μένει μέσα θα βάλλουν τα χειροτέρα; κ καλά το απερίγραπτο κιτς που επικρατεί τώρα όμως φτάσαμε σε επικινδυνά νερά .απαράδεκτα σχόλια, σεξιστικές συμπεριφορές απειλές κ πρότυπα βίας. δεν αρκεί να ναι σοβαρές οι ειδήσεις !!!

Όλο το πρόγραμμα πρέπει να ‘χει επίπεδο κ αξιοπρέπεια κ πρότυπα θετικά. Όχι δεν πιστεύω πως μας αξίζει ...Αν δεν βλέπει κάνεις αυτά τα προγράμματα θα τα κόψουν αν τα βλέπετε έστω κ από περιέργεια θα συνεχίσουν να υπάρχουν..», έγραψε η Μιμή Ντενίση.