Κορωνοϊός: Σε καραντίνα 18 αστυνομικοί - Ανήλικος κρατούμενος ήταν θετικός!

Σε ανησυχία όλο το αστυνομικό τμήμα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κορωνοϊός: Σε καραντίνα 18 αστυνομικοί - Ανήλικος κρατούμενος ήταν θετικός!

Σε καραντίνα τέθηκαν 18 αστυνομικοί στον Άλιμο! Ο αριθμός των κρουσμάτων κάθε μέρα αυξάνεται όλο και περισσότερο κάτι που ανησυχεί τους ειδικούς

Ένας 14χρονος ασυνόδευτος ανήλικος που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, έβαλε σε καραντίνα δέκα αστυνομικούς του τμήματος Αλίμου.

Το παιδί ήταν σε προστατευτική φύλαξη στο γραφείο του αστυνομικού υπηρεσίας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, κ. Καλιακμάνη, το παιδί ήταν στο τμήμα επί δύο μέρες.

«Δεν θα έπρεπε λοιπόν από τη στιγμή που έφεραν το παιδί στο αστυνομικό τμήμα να έχει πάει να κάνει το τεστ για τον κορωνοϊό;», διερωτήθηκε ο κ. Καλιακμάνης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Οι δέκα αστυνομικοί έχουν υποβληθεί σε τεστ και αναμένονται τα αποτελέσματα.

Πηγή: iefimerida

Κορωνοϊός: Κλείνει το εργοστάσιο που έγινε εστία μόλυνσης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό στην χώρα, με τα κρούσματα να σημειώνουν σήμερα (10/9) αρνητικό ρεκόρ πέρα από κάθε προηγούμενο και μια κονσερβοποιία στα Γιαννιτσά να αποτελεί εστία έξαρσης, για να αποφασίσει ο Νίκος Χαρδαλιάς να κλείσει το εργοστάσιο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των σημερινών κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ, το συγκεκριμένο εργοστάσιο των Γιαννιτών έδωσε ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 64 κρούσματα κορωνοϊού. Και είναι, μέχρι σήμερα, τα περισσότερα κρούσματα από μία συγκεκριμένη πηγή.

Πρόκειται για ένα εργοστάσιο 680 εργαζομένων, οι περισσότεροι από τους οποίους εποχικοί, που μετακινούνται με λεωφορεία σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Το εργοστάσιο μετά την ανακοίνωση των πρώτων κρουσμάτων σταμάτησε να λειτουργεί προσωρινά αλλά… ήταν ήδη αργά και το κακό είχε γίνει.

Κορωνοιός ελλάδα καραντίνα